Administraţie

Marian Florea, desemnat consilierul lui Liviu Dragnea de Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României

Recent reales în funcţia de preşedinte al asociaţiei naţionale de profil, ambiţiosul vâlcean vrea să organizeze anul acesta, în ţara noastră, şi Forumul Mondial al Administratorilor Publici

La nici două săptămâni de la reconfirmarea prin vot în funcţia de Preşedinte al Asociaţiei Administratorilor Publici din România, vâlceanul Marian Florea primeşte o nouă misiune de mare responsabilitate. Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, l-a desemnat pe Marian Florea, în baza protocolului dintre CNMR şi Camera Deputaţilor, drept consilier al preşedintelui camerei Liviu Dragnea.

Preşedintele CNMR Alexandru Cumpănaşu este, printre altele, un convins euro-atlantist, dar şi realizator al apreciatei emisiuni de reflexie şi asupra politicii externe “Ambasador România” de la Realitatea TV.

Marian Florea a fost până în vara anului 2016 administrator public al comunei Prundeni, “fabrica de proiecte” din care a făcut parte având rezultate incontestabile şi invidiate de multe localităţi rurale din ţară cu potenţial superior. Din vara anului trecut, el ocupă aceeaşi funcţie în cadrul Primăriei Măciuca.

“Am ştiut când am investit încredere în Asociaţia Administratorilor Publici din România că va deveni o structură cu adevărat reprezentativă a administraţiei publice. De aceea, domnule Marian Florea, Preşedinte al Asociaţiei Administratorilor Publici din România, vă desemnez, în baza protocolului cu Camera Deputaţilor, Consilierul Preşedintelui Camerei Deputaţilor.”
- Alexandru CUMPĂNAŞU, Preşedinte CNMR

Printre cele mai ambiţioase proiecte ale preşedintelui reales al Asociaţiei Administratorilor Publici din România îl reprezintă, în 2017, organizarea în România a Forumului Mondial al Administratorilor Publici. Mai multe amănunte, într-un interviu pe care îl vom publica în prima ediţie print a “Săptămânii în Oltenia” de anul acesta.

Pe aceeaşi temă citeşte şi:
http://saptamana.net/articol/10809-valceanul-marian-florea-reales-presedinte-al-asociatiei-administratorilor-publici-din-romania

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...