Sport

Handbal feminin, HCM Râmnicu Vâlcea – Dunărea Brăila, marţi, 10 ianuarie, ora 17.00

Luminiţa Dinu: ”Ne dorim o victorie cu Brăila, care să readucă publicul la sală!”

HCM Râmnicu Vâlcea întâlneşte marţi, 10 ianuarie, de la ora 17.00, pe Dunărea Brăila, într-un meci din etapa a 12-a a Ligii Naţionale feminine.

Ocupanta locului 2, Dunărea Brăila, a plecat astăzi spre Vâlcea, unde este aşteptată să ajungă diseară. Iniţial, meciul dintre Vâlcea şi Brăila trebuia să se dispute sâmbătă, 7 ianuarie, însă a fost amânat pentru marţi, după ce Dunărea nu a reuşit să facă deplasarea, datorită condiţiilor meteo nefavorabile.

Altfel, partida de mâine cu Dunărea va consemna şi debutul oficial pe banca HCM-ului a noilor antrenori, Gheorghe Sbora şi Luminiţa Dinu. Din echipa vâlceană va lipsi Andrea Beleska, care ar putea avea nevoie de o intervenţie chirurgicală după accidentarea la umăr.

Şeful clubului vâlcean, Petre Berbecaru, speră ca echipa sa să producă mâine surpriza. ”Este un meci greu, Brăila are lotul numărul doi din punct de vedere al componenţei lotului, după CSM Bucureşti, au jucat şi în cupele europene, însă nu ne dăm la o parte. Dar, eu sper că, aşa cum a pierdut la Cluj, Dunărea va ceda şi la Vâlcea. Depinde numai de jucătoarele noastre! Aş fi bucuros dacă imaginea echipei se va îmbunătăţi prin joc”, a declarat preşedintele HCM-ului, Petre Berbecaru.

Fostul portar de legendă, actualmente secund la Vâlcea, Luminiţa Dinu îşi doreşte ca publicul să revină în număr mare la Sala Sporturilor Traian. ”Avem meciul cu Brăila, ne dorim o victorie care să readucă publicul la sală. Ne dorim cât mai multe victorii, să rămânem la mijlocul clasamentului şi din sezonul viitor încercăm să readucem handbalul vâlcean acolo unde a fost, în cupele europene”, a concluzionat şi Luminiţa Dinu.

HCM este momentan pe locul 9, însă speră într-o a doua parte a sezonului mult mai reuşită. În lot este o singură jucătoare nouă, extrema dreapta Cătălina Cioaric. Brăila a adus în această iarnă două jucătoare, pe Buceschi şi Czeczi, dar a renunţat la Krnic şi Stan.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...