Sport

CSM Râmnicu Vâlcea se desfiinţează

Toţi jucătorii vor fi liberi de contract şi pot să-şi caute alte echipe

CSM Râmnicu Vâlcea este în imposibilitatea de a mai continua campionatul, după ce Primăria Râmnicului a decis să se retragă din Asociaţia “Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea”.

Managerul clubului din Zăvoi, Lucian Munteanu, a semnat deja întreruperea contractelor, începând cu luna decembrie, cu o parte din jucătorii vâlceni. Săptămâna viitoare, vor fi chemaţi să semneze întreruperea activităţii şi jucătorii care sunt originari din alte localităţi şi care au fost plecaţi de Sărbători.

”Administratorul judiciar a decis întreruperea activităţii la CSM Râmnicu Vâlcea, pentru că nu există un buget pentru perioada următoare. Jucătorii au semnat întreruperea, urmând ca atunci când începe perioada de transferuri, administratorul judiciar să le dea actele sub formă de transfer sau împrumut către alte cluburi. Este normal ca, atât timp cât nu le putem oferi competiţie, jucătorii să îşi desfăşoare activitatatea la alte cluburi. În momentul de faţă, toţi jucătorii şi angajaţii au primit salariile aferente pentru luna noiembrie, inclusiv. Continuarea activităţii ar genera obligaţii de plată, atât către salariile angajaţilor, cât şi către stat, iar prin această întrerupere se stopează cheltuielile, până se clarifică situaţia. Nu s-a întâmplat nimic pozitiv în ultima lună, ceea ce nu ne dă speranţe pentru viitor”, a anunţat, pentru Liga2.ro, managerul Lucian Munteanu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...