Politică

Parlamentarii vâlceni au primit certificatele de validare a mandatelor din partea BEJ

Cei opt parlamenatri vâlceni aleşi în urma votului din 11 decembrie şi-au asumat oficial sâmbătă, 17 decembrie, rolul în legislativul României, la sediul Instituţiei Prefectului.

La ceremonie au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, care a ţinut să îi felicite pe cei care ne vor reprezenta în următorii patru ani şi a trecut în revistă eforturile făcute pentru pregătirea şi buna desfăşurare a scrutinului, mulţumind, totodată, Prefecturii şi celorlalte instituţii implicate în coordonarea procesului electoral.

PSD a obţinut cele mai multe mandate de parlamentar în Vâlcea, unul de senator şi patru de deputat, PNL are două mandate, unul de senator şi unul de deputat, iar ALDE a obţinut un mandat de deputat, conform rezultatelor finale oficiale publicate, joi, de BEC.

"De astăzi, sunt oficial deputat! Mulţumesc prietenului meu, Mircia Gutău, pentru că a crezut în mine şi m-a susţinut să ajung aici! Mulţumesc preşedintelui PSD, Constantin Rădulescu, pentru că a fost alături de mine în această campanie! Mulţumesc primarilor, preşedinţilor de organizaţii, consilierilor locali PSD pentru modul în care s-au organizat! Mulţumesc familiei pentru suport şi mulţumesc tuturor vâlcenilor care mi-au acordat votul în 11 decembrie 2016! Vă asigur că voi fi aproape de dumneavoastră şi am să vă reprezint cu cinste şi demnitate în Parlamentul României!", a declarat şi Eugen Neaţă, deputat PSD.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...