Sport

HCM Râmnicu Vâlcea caută jucătoare de naţională

Preşedintele Consiliului de Administraţie al HCM Râmnicu Vâlcea, Gabriel Băjan, a anunţat că va căuta, începând din această iarnă, jucătoare de echipă naţională, care să întărească lotul actual.

”Noua strategie este să găsim, din vara viitoare, jucătoare de valoare certă, de echipă naţională, alături de cele care vor rămâne din actualul lot. Le-am spus jucătoarelor, dacă ele dovedesc până la finalul campionatului că merită să rămână, nu am nicio problemă, altfel sunt dispus să tai în carne vie. Sper să înţeleagă fetele că avem nevoie de performanţă, mai ales că nu am cerut clasarea pe podium, ci doar locul 5. Suntem printre puţinele echipe cu salariile la zi, ca buget suntem în primele 5-6 cluburi, dar ca rezultate suntem sub aşteptări. Suntem pe locul 8 şi urmează un program infernal, acasă cu Brăila şi în deplasare la Craiova”, a declarat Gabriel Băjan la emisiunea Sport Plus de la TV Etalon.

HCM a reziliat contractele cu antrenorii Constantin Ştefan, Maria Torok Duca şi Nicoleta Lazăr şi va continua campionatul cu un alt staff tehnic, compus din Gheorghe Sbora şi Luminiţa Huţupan Dinu. Din vară, planul noului preşedinte al HCM-ului, Petre Berbecaru, îl include şi pe actualul antrenor al CSM Bucureşti, Aurelian Roşca. ”Am adus un preşedinte din fenomen, pe domnul Petre Berbecaru, care este foarte cunoscut şi respectat în acest fenomen, aveam nevoie de experienţa dânsului. Trebuia să găsim o soluţie de moment pentru bancă, în ideea că dacă domnul Sbora confirmă, rămâne şi din vară, m-a bucurat şi venirea Luminiţei Huţupan, este stabilită şi ea la Vâlcea. Dacă domnul Roşca se va întoarce acasă în vară, îl aşteptăm la HCM, dânsul este vâlcean şi îşi doreşte foarte mult să revină acasă. Încercăm să facem un lucru legat, o perioadă de tranziţie la nivelul echipei, era greu să aducem acum un antrenor, cu o altă viziune, am zis să analizăm ce avem”, a mai afirmat la TV Etalon, preşedintele AGA al HCM.

Altfel, odată cu venirea lui Gabriel Băjan lângă echipă, a crescut substanţial numărul sponsorilor care s-au alăturat clubului vâlcean. ”De când am venit eu în postura de preşedinte al AGA, au venit lângă noi mai mulţi sponsori, plus firma părinţilor mei. Anul acesta au venit cam 25 de sponsori, anul trecut erau până în 5 sponsori, am atras o serie de firme noi. Doi sponsori au venit din iniţiativa lor, ceea ce m-a bucurat enorm. Am venit cu entuziasm, cu marketing şi cu o echipă nouă, alături de managerul sportiv Mădălina Cotar, avem toată susţinerea Consiliului Local şi a primarului Mircia Gutău, am votat mărirea bugetului, însă nu am reuşit să avem rezultatele care le dorim”, a mai adăugat Gabriel Băjan.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...