Politică

Rămânem aproape de oameni! Vă mulţumim, dragi vâlceni!

PSD a obţinut şi în judeţul Vâlcea un rezultat istoric, cu o creştere importantă a numărului de voturi directe, comparativ cu alegerile locale.

Am câştigat în toate oraşele şi municipiile cu procente importante, unele chiar spectaculoase, la fel şi în comunele judeţului Vâlcea.

Rezultatul obţinut este unul care ne onorează şi vreau să le spun vâlcenilor că noi rămânem aproape de oameni şi că înţelegem că votul primit din partea vâlcenilor este unul care ne determină să tratăm cu cea mai mare responsabilitate perioada ce va urma.

Vreau să le mulţumesc vâlcenilor pentru prezenţa la vot, dar şi pentru că au ales echipa PSD, precum şi pentru modul deosebit de cald cu care ne-au întâmpinat pe parcursul acestei campanii electorale.

Sunt onorat că l-am avut alături în această campanie electorală pe Mircia Gutău, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, căruia ţin să-i mulţumesc, şi vreau să îi asigur pe vâlceni că atât eu, cât şi Mircia Gutău ne ţinem cuvântul şi ne dorim ca în anii ce vor urma, împreună, să construim pentru îmbunătăţirea vieţii cetăţenilor judeţului Vâlcea.

Primarilor noştri, preşedinţilor de organizaţii, aleşilor locali, membrilor PSD Vâlcea, militanţilor, simpatizanţilor şi partenerilor noştri le adresez, de asemenea, mulţumirile mele pentru fiecare minut din viaţa lor acordat PSD.

Mulţumesc entuziastei şi frumoasei echipe tehnice, care a dus greul organizatoric în această campanie şi le spun că sunt onorat că am lucrat şi că lucrez alături de ei, într-un efort onest de a le arăta vâlcenilor că ÎNDRĂZNEŞTE SĂ CREZI ÎN ROMÂNIA este o stare de spirit şi că PSD va lucra pentru binele judeţului Vâlcea.

Candidaţilor noştri le mulţumesc pentru modul în care s-au prezentat în această campanie electorală şi pentru faptul că au înţeles şi au acţionat sub semnul celor TREI TRANDAFIRI, în fiecare zi, în toate întâlnirile cu cetăţenii judeţului Vâlcea.

Dragi prieteni,

Provocarea pentru noi abia începe, pentru că PSD trebuie să dea acestei ţări Guvernul care să aducă linişte în ţară şi să ia măsuri pentru binele tuturor românilor.

Închei prin a le transmite, încă o dată, vâlcenilor toată preţuirea mea şi vreau să-i asigur că voi acţiona numai în logica binelui pentru dezvoltarea şi modernizarea judeţului Vâlcea, alături de toţi aleşii şi reprezentanţii oamenilor de la nivelul administraţiei judeţului Vâlcea!

Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...