Sport

Handbal feminin

Brădeanu şi Farcău rămân optimiste: Vom câştiga finala Ligii

Prezente la conferinţa de presă susţinută azi la Sala Traian, jucătoarele Oltchimului, Ramona Farcău şi Aurelia Brădeanu s-au declarat optimiste în privinţa viitorului şi speră ca echipa să rămână la Rm.Vâlcea. ” Au venit jucătoare de mare valoare individuală, ne trebuie timp să devenim o echipă, dar cred că în curând totul va fi bine. Mutarea echipei nu depinde de noi, dacă această soluţie se va găsi, noi aşa vom face, dar ar fi păcat pentru oraş să plecăm de aici, handbalul a fost mereu o tradiţie la Rm. Vâlcea, să sperăm că nu va fi cazul, nouă ne place aici. Conducerea a fost sinceră, ne-a spus situaţia, ne vor anunţa când vor fi noutăţi. Am rămas aici ca să mă retrag din activitate cu Liga campionilor, cred în continuare că sigur vom juca finala şi o vom câştiga” a spus extrema Ramona Farcău.
Interul Aurelia Brădeanu aşteaptă şi ea cu îngrijorare decizia conducerii. ”Dacă se va decide mutarea, normal că aş fi dispusă, pentru că fac parte din echipă. Fiecare ne gândim la situaţia care este, dar suntem optimiste, nu ne afectează munca la antrenament, sunt convinsă că se vor găsi oameni să ne sprijine. Nu poţi face o echipă în câteva săptămâni, ne vor trebui multe antrenamente şi meciuri împreună, au fost şi accidentări. Dar, uşor, uşor, până începe Liga campionilor, cred că vom fi pregătite” a declarat şi Brădeanu.
Cum se cunoaşte, după retragerea finanţării de la Combinatul Chimic, echipa este în imposibilitatea de a începe Liga campionilor dacă nu va găsi sponsori dispuşi să acopere bugetul anual, de circa 3 milioane euro.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...