Administraţie

Constantin Rădulescu: Oamenii necăjiţi şi bolnavi ocrotiţi în centrele DGASPC Vâlcea trebuie să beneficieze de întreaga noastră atenţie şi implicare!

”Şi astăzi am avut o zi plină! Am decis, la primele ore ale dimineţii, să merg în centrele DGASPC Vâlcea! Sunt multe probleme aici, însă, aşa cum am promis, voi dedica întreaga mea atenţie acestei instituţii din subordinea Consiliului Judeţean Vâlcea!

Am început ziua în Lungeşti, alături de angajaţii acestui centru! Am stabilit împreună ce avem de făcut pentru a rezolva problemele de zi cu zi din această unitate. Este un domeniu complicat şi greu, pentru că aici sunt îngrijiţi oameni cu deficienţe grave de sănătate, iar angajaţii centrului duc zilnic o luptă asiduă pentru a le asigura condiţii bune. Sunt însă deficienţe de care ne vom ocupa.

De asemenea, Centrul din Măciuca este unul care ridică probleme deosebite. Şi aici am stat de vorbă cu angajaţii, am vizitat şi inspectat cameră cu cameră. Am avut o întâlnire cu personalul unităţii şi le-am transmis foarte clar hotărârea mea de a moderniza spaţiile din această unitate. Aici sunt îngrijiţi oameni cu probleme extrem de grave. S-au luat măsuri de igienizare şi asigurare în bune condiţii a desfăşurării activităţii zilnice. Voi inspecta şi noaptea, dacă va fi nevoie, aceste unităţi!
Am transmis personalului că sunt primul care îi va apăra în faţa oricărui abuz, dar şi primul care va aplica legea dacă nu îşi vor face datoria!
Trebuie să mai angajăm personal şi vreau să văd cu adevărat mână de gospodar şi în acest centru. Cadrelor medicale le-am solicitat atenţie şi implicare maximă, la fel şi îngrijitorilor!
Îmi propun să asigurăm condiţii mai bune de lucru pentru angajaţi, însă se impune ca toată lumea să facă totul pentru ca medicaţia, hrana şi tratamentul acestor oameni să se realizeze conform standardelor.

Luni vom avea o întâlnire cu conducerea «Spitalului Drăgoeşti», pentru că unii pacienţi internaţi în centrele DGASPC au nevoie de intervenţie specializată.

Tot săptămâna viitoare, vom demara proceduri specifice de proiecţie bugetară, pentru ca anul viitor acoperişul centrului şi instalaţia de colectare a apei menajere să fie reparate. Voi dispune un program susţinut de supraveghere a ducerii la îndeplinire a dispoziţiilor, astfel încât activitatea să se îmbunătăţească!

Îi susţin pe angajaţii din centre, însă trebuie să înţeleagă că toţi trebuie să îşi facă datoria!
Gândim constructiv, însă este nevoie de întreaga implicare în sprijinul acestor oameni! Ne vom face datoria!

Tot astăzi, alături de mai mulţi primari vâlceni, m-am deplasat la mai multe lucrări aflate în derulare, pentru modernizarea unor drumuri şi căi de comunicaţie!“, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...