Sport

Handbal feminin, HCM Rm.Vâlcea

Cristina Florica: Sper să profit la maxim de şansa mea!

Extrema stânga de la HCM Râmnicu Vâlcea, Cristina Florica (24 ani) este una dintre debutantele la Campionatul European (4-18 decembrie).
Născută la Creţeni - Vâlcea, Cristina este prima jucătoare care reprezintă HCM la o competiţie majoră şi speră să profite la maxim de şansa de a participa cu naţionala la Europeanul din Suedia.
”Cred că orice jucătoare îşi doreşte să ajungă la asemenea competiţii, mă bucur că sunt la Euro şi sper să profit la maxim de şansa mea. Am emoţii, dar cred că sunt normale şi cu siguranţă participarea la Euro este un pas înainte pentru mine. La un moment dat, în viaţă, vine o perioadă când trebuie să faci nişte schimbări şi să încerci şi alte provocări, de aceea mă aflu la HCM Râmnicu Vâlcea. Sunt destule persoane care şi-au pus amprenta asupra mea, primii sunt părinţii mei, care m-au susţinut şi încurajat, au fost alături de mine tot timpul, dar şi antrenorii, fără de care nu aş fi avut cum să reuşesc, prietenii şi persoanele care sunt lângă mine, indiferent de situaţie. Pe această cale, vreau să le mulţumesc tuturor”, a declarat Cristina Florica.
Sportiva a venit în vară la Vâlcea, după ce jucase câţiva ani la SCM Craiova.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...