Sport

Handbal feminin

Vestergaard: Sper ca echipa să rămână la Vâlcea

Tehnicianul principal al echipei de handbal Oltchim, Jakob Vestergaard îşi doreşte ca echipa să rămână la Rm.Vâlcea: «E clar că voi urma echipa oriunde se va duce, dacă va fi cazul să fie mutată de aici, dar sper ca Oltchim să rămână la Rm. Vâlcea. Eu şi Mette Klit am venit să antrenăm la Râmnicu Vâlcea pentru un lot fantastic, pentru fani de excepţie, pentru atmosfera din Sala Traian. Aici ne simţim în siguranţă de fiecare dată când intrăm în sală. Chiar mi-aş dori cu adevărat ca echipa să rămână aici, dacă va fi posibil. Dacă va trebui să plecăm, nu ne rămâne decât să sperăm că vor fi primiţi tot ca aici. Danezul recunoeşte că evenimentele din ultima perioadă au afectat moralul echipei : « Încercăm să nu ne gândim şi să vorbim foarte puţin despre treaba asta. Ne gândim mai mult la cum ne va afecta pe noi şi jocul nostru, încercăm să uităm de probleme când mergem să jucăm handbal.
Vestergaard este nemulţumit de faza ofensivă. ”În special în repriza secundă de la Zalău, apărarea a fost foarte bună. Navaro a fost puternică în poartă, evoluţia ei ne-a ajutat mult şi noi chiar suntem impresionaţi de cee ce s-a făcut până acum. Desigur trebuie să mai lucrăm la partea de atac. Mai aveam câteva jucătoare cărora la place să joace pe cont promriu şi trebuie să le convingem că în handbal jocul este colectiv. Aştept să ne descurcăm mai bine când vom juca în Liga Campionilor. De fapt pentru asta ne antrenăm şi o vom face în perioada următoare, până când competiţia va începe”.

Nordicul spune că nu mai are nevoie de un al treilea portar, chiar dacă franţuzoaica Amandine Leynaud s-a accidentat şi este indisponibilă cel puţin şase luni. «Sunt mulţumit de cei doi portari pe care îi avem în lot. Desigur vreau ca Paula Ungureanu să îşi îmbunătăţească jocul cu fiecare meci. Este normal ca după ce a născut să aibă nevoie de ceva timp să îşi revină. Se antrenează bine şi sunt convins că va fi pregătită pentru Liga Campionilor. Are destulă experinţă şi ştie cum să aibă grijă să le dirijeze pe colegele din echipă. Ca o concluzie, nu căutăm un nou portar”

În ceea ce o priveşte pe Allison Pineau, Jakob spune că mai este nevoie de timp pentru integrarea ei : « Allison este o foarte bună apărătoare, am văzut asta şi în meciurile naţionalei Franţei. Probabil este printre cele mai bune apărătoare din lume. Allison ştie că trebuie să îşi îmbunătăţească jocul în atac, să fie coordonatorul de care avem mare nevoie. Îi mai trebuie timp să se acomodeze la o nouă limbă, la cerinţele unui nou antrenor. Vă asigur că în Liga Campionilor va fi Pineau pe care o ştiaţi »

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...