Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea

Plecanciuc, Pârvu şi Văduva, refăcuţi

Cu un lot decimat de accidentări la jocul de săptămâna trecută, cu FC Argeş, antrenorul echipei CSM Rm. Vâlcea, Constantin Schumacher respiră mai uşurată după a recuperat în aceste zile câţiva titulari de bază. Astfel, Plecanciuc, Pârvu şi Văduva au fost refăcuţi şi sunt apţi pentru partida de mâine, cu FCM Tg.Mureş. În schimb, Gogoşoiu, Tomozei şi Vizitiu rămân indisponibili.
Revenirea fundaşului central Plecanciuc îi dă prilejul tehnicianului Constantin Schumacher să reaşeze apărarea, în mare parte improvizată la partida din Trivale.
Deşi teroretic au şansa a doua mâine, jucătorii vâlceni speră să facă o figură cât mai frumaosă. „Trebuie să arătăm că suntem o echipă unită, că jocul nostru este îmbunătăţit, sigur va fi meci interesant cu o echipă valoroasă, care îşi doreşte promovarea. Suntem bucuroşi că ne măsurăm forţele cu o echipă care, după mine, e de Liga I, dar am demonstat sezonul trecut că nu ne-am predat şi am făcut un joc bun contra echipelor puternice, cum a fost cu Timişoara sau Bistriţa. Sperăm într-un rezultat pozitiv şi un joc care să placă publicului, pe care îl aşteptăm alături de noi, pentru că majoritatea jucătorilor sunt tineri, vâlceni şi au nevoie de susţinere” a spus Florin Plecanciuc.
Partida dintre CSM Rm. Vâlcea şi FCM Tg.Mureş se va disputa mâine, de la ora 11.00, în Zăvoi, intrarea publicului fiind gratuită.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...