Economic

Annabella A-Z, din 24 noiembrie şi în Horezu

Începând de joi, 24 noiembrie 2016, Annabella aduce clienţilor săi din Horezu conceptul de magazin Annabella A-Z. Situat pe Strada Tudor Vladimirescu nr. 28, magazinul are o suprafaţă de expunere de 800 mp şi parcare proprie. Investiţia contorizează magazinul cu numărul 60 al reţelei de retail vâlcene.

“După Râmnicu Vâlcea şi Brezoi, Annabella A-Z a ajuns şi în Horezu. Ne bucurăm că acum putem să oferim şi clienţilor din Horezu o mai bună experienţă de cumpărare, servicii de calitate şi diversitate într-un spaţiu adecvat, construit după standarde moderne de retail. În acelaşi timp, ne mândrim că echipa Annabella are noi membri, alăturaţi nouă prin locurile de muncă proaspăt create”, a declarat Dan Mutu, director general Annabella.

Annabella Zilnic, marcă proprie Annabella, este prezentă de la conserve de legume şi fructe, lactate şi produse de bază, până la produse de îngrijire a casei, toate la cele mai bune preţuri din gamă.

Annabella A-Z Horezu îşi aşteaptă clienţii de Luni până Sâmbătă între orele 7:00-22:00, dar şi Duminică de la 7:00 la 19:00.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...