Inedit

Spectacolele Teatrului Anton Pann pentru 1, 2 şi 3 decembrie

Pe 1, pe 2 şi pe 3 decembrie, actorii Teatrului Anton Pann s-au pregătit pentru a vă face dumneavoastră un weekend pe măsură. Aşa că în zilele de 1 şi 2 decembrie o parte din ei vor fi prezenţi la Centrul Cultural din Slatina pentru a prezenta celor de acolo spectacolul Crize. Ca şi la Rm. Vâlcea biletele la acest spectacol s-au epuizat din prima zi, aşa că întreaga echipă s-a mobilizat şi pentru a doua zi. După cum s-a observat încă de la premieră, spectacolul place. Cum spunea autorul, dramaturgul Mihai Ignat, în “Crize” vedem o poveste conjugală surprinsă de la prima întâlnire până la instalarea rutinei. Cu umor, ironie/autoironie, căldură şi adevăr, “Crize” este o comedie romantică, în care se vorbeşte despre un El şi o Ea, despre crizele unui cuplu pentru care graniţa dintre dragoste şi ură este pe muchie de cuţit. Pentru acest proiect, regizorul Bogdan Tudor Pelerin a ales să colaboreze cu scenograful Bogdan Spătaru şi cu doi actori cunoscuţi şi apreciaţi din “vechea gardă” a Teatrului Anton Pann: Ea-Iulia Antonie, EL-Radu Constantinov.

Pe 3 decembrie, de la ora 11.30, cei mici, însoţiţi de părinţi, bunici sau prieteni, vor avea posibilitatea să revadă o frumoasă poveste care în orice moment ne aduce aminte de copilărie. În Sala Studio a Teatrului Anton Pann, actorii păpuşari vă vor prezenta spectacolul Alba ca Zăpada. Întâlnirea cu Alba ca Zăpada şi cei şapte pitici întotdeauna stârneşte ropote de aplauze. De aceea sunteţi aşteptaţi cu cei mici să vedeţi sau să revedeţi acest frumos spectacol pus în scenă cu câţiva ani în urmă de către frumoasa actriţă Diana Roman.

În aceeaşi zi de 3 decembrie, dar de la ora 19.00, spectacolul care a primit trei premii la Festivalul Internaţional al Teatrului de Studio „Davila Interfest” şi anume: Premiul pentru regie, premiul special al juriului şi premiul pentru interpretarea unui rol feminin se va juca la Sala Studio a Teatrului Anton Pann. Este vorba de “Respiră”, de Duncan Macmillan, traducerea şi regia Adrian Roman, scenografia Traian Tuţă, un spectacol care s-a jucat în premieră naţională pe scena de la Râmnicu Vâlcea în ianuarie 2016. Pentru toate aceste trofee primite, pentru aprecierea criticii de specialitate şi nu numai, zicem noi, merită atenţia dumneavoastră. Pentru a vă convinge, dacă mai este nevoie, vă redăm un fragment despre acest spectacol din revista Teatrul azi nr. 10/2016: “Protagoniştii sunt două personaje fără nume, un El şi o Ea ai zilelor noastre. El — muzician şomer, Ea — doctorandă în probleme de protecţia mediului. Aceştia sunt protagoniştii poveştii: doi tineri, aflaţi în faţa întrebării cruciale a vieţii de cuplu. A deveni sau a nu deveni părinţi? Prin implicarea lor, prin ritmul şi firescul replicilor, cei doi actori ai teatrului vâlcean ne-au făcut să uităm că suntem spectatori şi că ei rostesc un text scris de un autor străin. Timp de o oră şi jumătate, care durează cât o respiraţie, densitatea şi inteligenţa textului, împreună cu intensitatea jocului celor doi actori, te fac să uiţi că eşti la teatru“.

Doi actori frumoşi şi foarte talentaţi Simona Arsu şi Olimpiu Blaj, care şi în sera zilei de 3 decembrie îşi vor arăta din nou măsura talentului pentru ca dumneavoastră să vă bucuraţi de un spectacol bun şi o sera frumoasă. Invitaţia fiind făcută nu vă rămâne decât să vă bucuraţi. Haideţi la teatru!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...