Actualitate

Prefectul Renga le-a propus reprezentanţilor CNAIR amenajarea unui giratoriu la intersecţia DN 7 Piteşti - Sibiu cu DN 64 – variantă

Iniţiativa a fost expusă cu ocazia vizitei în teren, la lucrările de la viaductul Cârligul Mic de pe Valea Oltului, a ministrului Transporturilor, Sorin Buşe

Ministrul Transporturilor Sorin Buşe şi reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au efectuat luni, 28 noiembrie, la invitaţia prefectului judeţului Vâlcea, Radu Renga, o vizită de lucru pe Drumul Naţional 7 - Valea Oltului, în punctul Cârligul Mic.

Vizita ministrului a fost efectuată la o lună de la începerea lucrărilor de consolidare a Viaductului Cârligul Mic, lucrări a căror durată ameninţă să se prelungească din cauza răcirii vremii, dar şi a complexităţii lor neprevăzute de cei de la CNAIR. În acest moment, traficul a fost reluat pe ambele benzi de circulaţie.
“Vizita ministrului Sorin Buşe în judeţul Vâlcea s-a încheiat, la propunerea prefectului Radu Renga, la intersecţia DN 7 Piteşti - Sibiu cu DN 64-variantă. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a propus amenajarea unui sens giratoriu pentru fluidizarea traficului. În urma analizei la faţa locului, ministrul Transporturilor a solicitat conducerii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere - Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova executarea, în regie proprie, a sensului giratoriu în cel mai scurt timp”, se arată într-un comunicat remis presei de Instituţia Prefectului – judeţul Vâlcea.

În altă ordine de idei, deja au început ninsorile şi CNAIR nu a semnat nici până acum vreun contract cu o firmă de deszăpezire. Reprezentantul CNAIR prezent pe Valea Oltului a încercat să îi liniştească pe participanţii la trafic, susţinând că, dacă e nevoie, vor fi mobilizate şi pe DN 7 utilaje ale secţiilor de Drumuri Naţionale din judeţul vecin Gorj, sau chiar şi de la Mehedinţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...