Administraţie

Mugur Mărcoianu, primarul comunei Măciuca, îi îndeamnă pe vâlceni să voteze proiectul MESERIA, BRĂŢARĂ DE AUR!

Liceul Teoretic Măciuca are şansa de a accesa fonduri printr-un proiect de reabilitare şi dotare a atelierului şcolar prin intermediul programului “Idei în Ţara lui Andrei”, competiţie naţională de proiecte de responsabilitate socială organizată de OMV Petrom.

Acest proiect îşi propune să susţină dezvoltarea învăţământului vocaţional din sudul judeţului Vâlcea. Concret, şcoala profesională din Măciuca ar urma să obţină fonduri pentru reabilitarea şi dotarea unui atelier de lăcătuşerie-mecanică.

„Le sunt recunoscător doamnei profesoare Anca Sichigea şi conducerii liceului pentru iniţiativa de a participa cu acest proiect la competiţia «Idei din Ţara lui Andrei». Şcoala profesională din Măciuca funcţionează de doar doi ani şi încă sunt necesare investiţii consistente pentru a îmbunătăţi performanţele pe care le putem obţine în sudul judeţului Vâlcea. Sunt convins că dotarea atelierului va duce la scăderea şomajului şi a ratei de abandon şcolar, la creştere economică în zona noastră, precum şi la reducerea fenomenului de depopulare cu care toţi primarii din judeţul Vâlcea se confruntă”, a declarat Mugur Mărcoianu.

Proiectul MESERIA, BRĂŢARĂ DE AUR este singurul din judeţ care susţine dezvoltarea educaţiei profesionale vâlcene.

Proiectul poate fi votat pe internet, pe site-ul www.taraluiandrei.ro, până pe data de 1 decembrie 2016, ora 18.

Implicaţi-vă! Ajutaţi-i pe micii meseriaşi să devină mari. Vă mulţumim!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...