Politică

Nicuşor Dan vine sâmbătă în Râmnicu Vâlcea

Liderul USR va susţine alături de candidaţii locali ai formaţiunii o conferinţă de presă la Hotelul Miraj de pe Dealul Capela

Sâmbătă, 26 noiembrie, Nicuşor Dan, lider naţional al Uniunii Salvaţi România se află în Râmnicu Vâlcea. Cu acest prilej, USR Vâlcea organizează o conferinţă de presă, urmată de o sesiune de discuţii libere, la hotelul Miraj, situat pe Dealul Capela (Aleea Castanilor nr. 3C). La conferinţă vor participa şi candidaţii vâlceni ai formaţiunii la alegerile parlamentare din 11 decembrie a.c.

“Uniunea Salvaţi România vă invită sâmbătă la o întâlnire cu membrii filialei Vâlcea a USR şi candidaţii propuşi de ei, precum şi la o discuţie liberă cu Nicuşor Dan în legătură cu activitatea Uniunii Salvaţi România, precum şi teme actuale legate de politică românească şi alegerile parlamentare.
Sunt bineveniţi toţi cei care vor să afle mai multe despre Uniunea Salvaţi România şi despre modul în care USR doreşte să schimbe politică din România, precum şi despre candidaţii propuşi”, se arată în comunicatul remis presei de filiala vâlceană a USR.

La Miraj, nu la Maria!

Interesant este că omul de afaceri care a pus la dispoziţia celor de la USR hotelul de pe Dealul Capela deţine şi Hotelul Maria, din cartierul 1 Mai. Aflându-ne în Postul Crăciunului, e puţin probabil să fi existat rezervări la Maria pentru nunţi sau botezuri. Comentatorii mai mucaliţi ai fenomenului politico-economic local consideră că patronul celor două unităţi încă s-ar teme de vreo confuzie între Miraj şi Maria. Acum aproape un deceniu, la Maria a avut loc flagrantul organizat de procurorii DNA în urma căruia viceprimarul de atunci, Nicolae Dicu, a fost surprins numărând banii primiţi de la denunţătorul Crinu Popescu în toaleta restaurantului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

25.11.2016 - 18:17davidoi:LA CE ora?

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...