La Ţară

Un vâlcean de 60 de ani şi-a dat foc în faţa primăriei Runcu

Incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 5.30, când în primărie nu era personal administrativ, cauza protestului fiind tergiversarea punerii în proprietate asupra unui teren

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din comuna vâlceană Runcu a murit miercuri dimineaţa (16 noiembrie), după ce şi-a dat foc în faţa primăriei în semn de protest faţă de tergiversarea punerii în proprietate asupra unui teren, potrivit MEDIAFAX.

Incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 5.30, când în primărie nu era personal administrativ. “La prima oră, a pus o substanţă inflamabilă pe el şi s-a incendiat. În urma unei sesizări, la faţa locului a ajuns o echipă operativă a IPJ Vâlcea. Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii decesului”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.
Viceprimarul comunei Runcu, Nicolae Stoica, a declarat că nu cunoaşte motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest. “Nu ştim din ce cauză a făcut asta. Umbla numai cu reclamaţii şi cu astfel de probleme. A venit în faţa primăriei aproape dezbrăcat, în nişte pijamale, a pus benzină pe el şi şi-a dat foc”, a declarat viceprimarul.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...