Administraţie

Primăria Vlădeşti finalizează la sfârşit de noiembrie extinderea reţelelor de apă potabilă şi canalizare

Investiţia în valoare de aproximativ 2,4 milioane de lei va ridica la 95% gradul de acces al gospodăriilor din comuna vâlceană la aceste utilităţi

Primarul Sorin Ghiţă este convins că investiţia va fi recepţionată la termen, în condiţii optime. “Ultimii doi kilometri din această investiţie care se finalizează luna aceasta, noiembrie, au fost în lucru pe final de an, în septembrie şi octombrie s-a lucrat în punctele cele mai dificile şi am reuşit să rezolvăm toate problemele. Extinderea a vizat satele Fundătura, cel mai îndepărtat de centrul administrativ al comunei, şi ultimele străzi neracordate din satul Vlădeşti. Valoarea totală a proiectului de extindere a fost de 24 milioane de lei, fondurile fiind alocate de Guvern în baza prevederilor Ordonanţei 28”, ne-a declarat primarul comunei Vlădeşti.

Iniţial, Primăria Vlădeşti a implementat un proiect care a vizat introducerea reţelei de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, cel menţionat de primarul Sorin Ghiţă fiind al doilea, de extindere a reţelelor. După recepţia lucrărilor, în jur de 95% din gospodăriile din localitate vor avea acces la aceste reţele, restul reprezentând zone mai izolate şi mai puţin populate. Primarul Sorin Ghiţă asigură că utilităţile amintite vor ajunge curând şi la aceste locuinţe, anul viitor fiind pregătit un proiect investiţional cu altă sursă de finanţare în acest sens, prin ADI Apa Vâlcea, cu bani europeni.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...