Administraţie

Primăria Bărbăteşti - Vâlcea finalizează modernizarea alimentării cu apă

Administraţia condusă de Constantin Bănacu pregăteşte şi recepţia asfaltării drumului de legătură cu comuna vecină Costeşti

Primăria Bărbăteşti monitorizează lucrările la extinderea reţelei de alimentare cu apă potabilă pe întreaga rază administrativă a comunei, investiţie al cărei termen de finalizare prevăzut în contractul de lucrări este 5 decembrie a.c.
Administraţia condusă de primarul Constantin Bănacu se aşteaptă la mici întârzieri în ce priveşte recepţia, dar este mulţumită că lucrările au progresat în conformitate cu înţelegerea dintre beneficiar şi executant, în prezent fiind efectuate ultimele lucrări şi probe la partea de captare. Proiectul demarat în urmă cu trei ani a constat în înlocuirea conductei vechi pe o lungime totală de 12 kilometri, construirea unei moderne staţii de clorinare, pusă în funcţiune recent, şi a unora de pompare, precum şi modernizarea captărilor. Valoarea totală a investiţiei a fost de 6 milioane de lei, din care 3,6 milioane a reprezentat numai construcţia staţiilor amintite, banii provenind integral din fonduri guvernamentale în baza Ordonanţei 28.
De asemenea, administraţia locală din Bărbăteşti finalizează în curând şi asfaltarea, pe o lungime de 2,1 km, a drumului comunal ce asigură legătura rutieră cu localitatea vecină Costeşti. Potrivit afirmaţiilor primarului Constantin Bănacu, investiţia a fost finanţată tot cu fonduri guvernamentale, obţinute în baza Ordonanţei 28. Începute în 2009, lucrările au înaintat greu din cauza alocărilor guvernamentale minime an de an pentru acest poroiect.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...