Ultima Oră

Prală părăseşte oficial barca lui Buican şi se pregăteşte să se bucure de roadele puterii alături de vechiul prieten Gutău

Politicianul trecut prin PRM, PSD, PDL şi PNL a fost ţinta ironiilor pentru graba de a prinde sinecura de administrator special al CET Govora, din cauza căreia nu a sesizat că CJ Vâlcea i-a înregistrat demisia în... 2014

Consilierul judeţean Ştefan Prală şi-a dat demisia luni, 14 noiembrie, atât din PNL, cât şi din calitatea de ales al vâlcenilor. Tot luni, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Vâlcea, el a fost numit administrator special al CET Govora SA, funcţie în care îl înlocuieşte pe avocatul Mihai Mihalache, numit în prima jumătate a anului în curs cu susţinerea PNL.

Alianţa PSD – ALDE – PER şi-a impus uşor voinţa la vot, cei 20 de consilieri judeţeni făcându-i pe opozanţii de la PNL să realizeze că prezenţa lor în plen este inutilă la cele două puncte de pe ordinea de zi (proiectele privind revocarea lui Mihalache şi numirea lui Prală). La finalul votului, Ştefan Prală a ţinut o alocuţiune voit acid ironică la adresa liderului PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican. “Vă mulţumesc pentru decizia luată. Toată viaţa mi-am dorit să-mi depăşesc condiţia, oriunde am fost. Din păcate, m-am implicat prea mult în politică. Nu am să vin lună de lună în faţa preşedintelui Consiliului Judeţean ca să îi spun modul cum am politizat CET-ul, pentru că nu am de ce. În această dimineaţă mi-am depus demisia, fiind membru al Partidului Naţional Liberal. Nu voi face politica niciunui partid. Mă duc la CET ca să reprezint Consiliul Judeţean Vâlcea, cunoscând interesele Consiliului Judeţean, cunoscând problemele CET-ului şi străduindu-mă, prin experienţa pe care am acumulat-o de-a lungul vieţii, să fac tot ce mă pricep în interesul Consiliului Judeţean, pentru revitalizarea CET-ului. Cred că voi putea face faţă acestei încercări. Nu este niciun secret că îl admir pe Mircia Gutău, care este o parte activă în activitatea CET Govora, atât timp cât Consiliul Local Râmnicu Vâlcea este principalul consumator la CET Govora (sic!)”, a spus Ştefan Prală.
Cum informaţia deja se propagase în media online cu fotocopia demisiei sale din calitatea de consilier judeţean, Prală nu a avut cum să afle timp de ore bune câte glume s-au făcut pe seama sa din cauza faptului că numărul de înregistrare dat de Registratura CJ Vâlcea era datat în 2014. Cele mai multe ironii au vizat graba politicianului trecut prin PRM, PSD, PDL, PNL de a prinde sinecura.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...