Actualitate

Ţigaret strânge semnături pentru reluarea circulaţiei rutiere în ambele sensuri pe străzile Mihai Viteazul şi Carol I

Prin acelaşi demers civic, tânărul inginer propune Primăriei Râmnicu Vâlcea şi refacerea iluminatului stradal pe strada Mihai Eminescu din cartierul Ostroveni

Cunoscut deja râmnicenilor în calitatea sa de activist civic implicat în rezolvarea a diverse probleme administrative, în special în domeniul siguranţei circulaţiei pe străzile municipiului reşedinţă de judeţ, inginerul Bogdan Ţigaret a demarat o nouă acţiune de strângere de semnături de la cetăţeni.

De această dată, el se va concentra pe trei probleme punctuale pe care i le-au semnalat un număr important de cetăţeni din Râmnicu Vâlcea: reluarea circulaţiei rutiere în ambele sensuri pe Străzile Mihai Viteazul şi Carol I şi refacerea iluminatului stradal pe strada Mihai Eminescu din cartierul Ostroveni.
Iniţiativa are ca scop determinarea Primăriei Râmnicu Vâlcea să ţină seama de cele sesizate şi să intervină ca atare în rezolvarea acestor situaţii.
“Reluarea circulaţiei rutiere în ambele sensuri pe Strada Mihai Viteazul se impune deoarece artera funcţionează ca o bretea a pasajului Tudor Vladimirescu, preluând tot traficul care intră în oraş şi se îndreaptă către zona de nord-est a municipiului Râmnicu Vâlcea. Pe Carol I, reluarea circulaţiei în ambele sensuri se impune pentru că locuitorii din zona Ştirbei Vodă şi Centru sunt obligaţi, în actualele condiţii, să efectueze un ocol de peste doi kilometri dacă vin din zona de sud a oraşului şi vor să ajungă la domicilii. În ceea ce priveşte strada Mihai Eminescu, trecerile de pietoni sunt iluminate deficitar, din această cauză putându-se întâmpla un eveniment rutier nefericit oricând după lăsarea întunericului”, a explicat tânărul inginer.
Cei care doresc să susţină iniţiativa lui Bogdan Ţigaret sunt invitaţi să descarce formularul tipizat de pe pagina lui de Facebook.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

07.11.2016 - 09:59Nicu:Ar trebui reluată circulaţia pe ambele sensuri si pe Ana Ipătescu chiar dacă o deranjăm pe doamna gutau.

07.11.2016 - 09:56Gugel:Aveţi perfecta dreprate

06.11.2016 - 01:58Gigicom:Sa ii trimitem tot lui Bogdan Ţigaret factura pentru reparatiile la autovehicule? In urma scandalului ca nu mai exista limitatoare de viteza in oras ?

05.11.2016 - 22:42Catalin:Asa ar fi normal!

05.11.2016 - 22:14Gabi Danilescu:In sfarsit , se intentioneaza sa sa faca dreptate. Circulatie in ambele sensuri pe strada pe care locuieste primarul Gutau. Poate lumea care l-a ales va observa mai intai de toate interesul propriu si apoi al cominitstii.

Pagina 1 din 2 (5 comentarii din 6)

< înapoi12
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...