Ultima Oră

Noul director al ABA Olt este chiar inspectorul ANAR care a controlat instituţia

Velicu Eramazu a fost trimisul corpului de control care a verificat de patru ori într-un an de zile neregulile semnalate la administraţia bazinală

Noul director al Administraţiei Bazinale de de Apă (ABA) Olt Râmnicu Vâlcea este de miercuri, 2 noiembrie, Velicu Eramazu. În cadrul şedinţei organizate la sediul instituţiei începând cu ora 14.00, acesta i-a luat locul demisionarului Ion Stoenescu. După demisia fostului director general, postul fusese ocupat temporar, până la decizia conducerii Administraţiei Naţionale “Apele Române” (ANAR), de unul dintre adjuncţi, directorul tehnic Toma Boncan.

Eramazu este nimeni altul decât inspectorul din cadrul corpului de control al ANAR care a verificat de patru ori într-un an de zile ABA Olt Râmnicu Vâlcea, în urma numeroaselor sesizări formulate de diverse persoane nemulţumite din cadrul instituţiei sau din rândul celor care au prestat servicii către ABA, nemulţumiri preluate de presa locală şi centrală.
Velicu are 63 de ani, a ieşit la pensie de la Hidroconstrucţia, dar a fost angajat la ANAR de fostul Director General Victor Sandu, în toamna lui 2015.
ABA Olt este o sucursală bazinală a Administraţiei Naţionale “Apele Române” care este alcătuită din şase Sisteme judeţene de Gospodărire a Apelor (SGA) pentru bazinul hidrografic al râului Olt: Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Vâlcea şi Olt.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...