Sport

Fotbal, Liga a II-a, CS Afumati – CSM Rm. Vâlcea 3-1 (2-0)

CSM Rm. Vâlcea, ”afumată” rău în Ilfov

CSM Rm. Vâlcea s-a deplasat sâmbătă la Afumaţi pentru meciul cu echipa locală după două meciuri foarte bune, victoria din campionat cu Luceafărul Oradea şi înfrângerea din Cupa României contra clujenilor de la CFR.
La faţa locului, Viperele Albastre au găsit un teren de judeţ, dar şi o echipă ambiţioasă a gazdelor, care nu cedase niciun meci „acasă”. Fără Octavian Vasile, Costin Stoica, Florin Costea şi Cosmin Piscanu, vâlcenii au jucat mult sub posibilităţi în comuna aflată în apropierea Bucureştiului. Micuţa galerie care a făcut deplasarea de la Râmnicu Vâlcea a sperat într-un gol rapid al vâlcenilor, dar el a venit, repede, de la ilfoveni.
Încă din minutul 8 avea să fie 1-0, după ce Gheorghe a centrat în careul oltenilor şi Ştefan a profitat de lipsa de reacţie a apărării CSM-ului şi a punctat fără speranţe pentru Căbuz. Vâlcea a reacţionat şi a dus mingea în jumătatea adversă, dar fără mare pericol. Totuşi, Gore Ceapă putea aduce egalarea, dar şutul său este respins de apărătorii adverşi şi tabela rămânea nemodificată. După 26 de minute de joc aveam să rămânem fără o altă piesă de bază, Mihai Dina, accidentat, locul fostului atacant de la Universitatea Craiova fiind luat de juniorul Adi Cârstea. La faza imediat următoare, avea să fie 2-0. De această dată, Ştefan a fost servantul şi Balgiu nu a ratat ţinta din interiorul careului, nestingherit.
Şansele pentru un rezultat bun scădeau considerabil, mai ales că tabela nu s-a mai modificat până la pauză. Şi repriza secundă a început cu o mare ocazie a gazdelor, Vasile Ştefan a centrat şi Patriche a reluat milimetric peste poarta apărată de Căbuz. Din acel moment, CSM Râmnicu Vâlcea a început să joace mai aproape de ceea ce se aşteptau tehnicienii şi suporterii şi să îşi domine adversarii.
De partea cealaltă, ilfovenii au acceptat dominarea şi au încercat să mai puncteze pe contre sau pe faza a doua. Gane face şi o schimbare inspirată şi îl introduce în teren pe Daniel Stana în locul juniorului Drăghici şi lucrurile se schimbă şi mai mult. Era clar că urma să vină şi golul, dar el vine destul de târziu.
Până atunci, însă, Cătălin Pârvulescu este eliminat pentru două cartonaşe galbene şi urma să jucăm un sfert de oră în inferioritate numerică.
Cu şapte minute înainte de final, Adi Cârstea reia cu capul, mingea se opreşte în bara transversală, dar Gore Ceapă urmăreşte şi reia plasat pentru 2-1. Din acel moment, Viperele Albastre se aruncă în atac şi asta avea să coste echipa noastră. Trei minute mai târziu, Ştefan pătrunde singur spre poarta lui Căbuz, şutează, mingea se duce în bară, de unde ricoşează la Vlada, care nu are emoţii şi stabileşte scorul final, 3-1.

CS Afumati – CSM Rm. Vâlcea 3-1 (2-0)
Au marcat: Ştefan (8), Balgiu (32), Vlada (86) / Ceapă (83)
Arbitru: Bogdan Ionuţ Anghelinei (Galaţi); Asistenţi: Joszef Peter (Sfântu Gheorghe) şi Cristian Voicu (Focşani).
Afumaţi: Obretin – Robicek, Buzea, Rz. Patriche (cpt.), Al. Gheorghe – Ad. Popa (Petculescu 66′), V. Olariu, Balgiu (Pivniceru 77′), Şt. Vasile – Vl. Tudorache (Val. Costache 73′), M. Vlada
Rezerve neutilizate: Al. Mişa – Verdeş, A. Zaharia, Al. Mitu
Antrenor: Vasile Neagu
CSM: Căbuz – Samson, Ct. Pîrvulescu (cpt.), Cr. Munteanu, I. Neag – Ceapă, C. Cristea, D. Dumitraşcu, S. Drăghici (D. Stana 65′) – Bg. Geantă, M. Dina (Ad. Cârstea 26′)
Rezerve neutilizate: Muţiu – I. Marian, Fl. Pîrvu, Buşu, Tars
Antrenor: Ionel Gane
Eliminat: Cătălin Pîrvulescu 78′ (cumul de cartonaşe galbene)

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...