Administraţie

Constantin Rădulescu:”Ne apucăm de lucru la un nou proiect care presupune mutarea «Serviciului de expertiză medicală», într-un spaţiu amenajat în «Policlinica cu plat㻓

Vineri, 28.10.2016, Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, însoţit de aparatul de specialitate din cadrul CJ, s-a deplasat la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, la Centrul de Transfuzie Sanguină Vâlcea, care îşi desfăşoară activitatea la „Spitalul Vechi” – (Spitalul Judeţean Nr. 2) şi la Policlinica cu Plată din Râmnicu Vâlcea.
”De multă vreme am în analiză o propunere pe care vreau să o fac pentru viitor, întrucât vâlcenii trebuie trataţi cu respect şi să încercăm ca serviciile publice să fie de calitate şi oferite în condiţii corespunzătoare. Spaţiul în care îşi desfăşoară acum activitatea Serviciul de Expertiză Medicală - din cadrul Casei Judeţene de Pensii Vâlcea, este unul impropriu atât pentru pacienţi, cât şi pentru personalul medical. Oamenii vin din tot judeţul şi se strâng pe un hol de o jumătate de metru în care abia se poate respira acum, darămite vara. M-am tot gândit cum să rezolv această situaţie şi chinul pentru aceşti oameni să înceteze. Pe scurt, ne propunem mutarea Serviciului de Expertiză Medicală în spaţiile de la Policlinica cu Plată. Săptămâna viitoare voi demara procedurile de înfiinţare a unei «Comisii mixte, tehnice şi economice», care să analizeze situaţia existentă şi să întocmească propunerile pentru viitorul proiect. Am vizitat şi Centrul de Transfuzie Sanguină Vâlcea, iar viitoarea temă de proiectare pentru amenajarea spaţiilor de la Policlinica cu Plată va aborda şi crearea de spaţii pentru acest centru”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...