Inedit

O nouă premieră la Teatrul Anton Pann

“CRIZE”, un spectacol pus în scenă de Bogdan Tudor Pelerin, scenografia Bogdan Spătaru, spectacol care se apropie de final, urmând ca premiera să aibă loc la mijlocul lunii noiembrie 2016

Chiar dacă propriu-zis s-a spus că se află în vacanţă după închiderea stagiunii 2015-2016, la Teatrul Anton Pann activităţile artistice au fost dintre cele mai numeroase.
În afara stagiunii, actorii au participat la mai multe festivaluri cu caracter naţional şi internaţional şi au pregătit cele trei premiere din deschiderea noii stagiuni: “JACK ŞI VREJUL DE FASOLE” şi “CĂSUŢA PRIETENILOR”, spectacole de teatru de animaţie în regia şi scenografia lui Valentin Ligi şi TNT – un spectacol de improvizaţie exploziv, regia Maria Sârbu. Vor urma şi alte festivaluri, activitatea la Teatru fiind în continuare foarte bogată.
În momentul de faţă, se lucrează intens pentru alte două spectacole cu care Teatrul Anton Pann va ieşi cât de curând la rampă. Este vorba despre “CRIZE”, un spectacol pus în scenă de Bogdan Tudor Pelerin, scenografia Bogdan Spătaru, spectacol care se apropie de final, urmând ca premiera să aibă loc la mijlocul lunii noiembrie. În acest spectacol îi vom întâlni pe cei doi actori din vechea trupă a Teatrului Anton Pann. Este vorba de talentatul Radu Constantinov şi actriţa Iulia Antonie, premiată la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale pentru rolul din spectacolul Mede(e)a, în aceeaşi regie, semnată Bogdan Tudor Pelerin. Un alt spectacol va fi pus în scenă de regizorul Adrian Roman, managerul acestei instituţii teatrale. Despre “YEN”, pentru că aşa se va numi noul spectacol, promitem că vom reveni cât de curând cu mai multe amănunte.
Până atunci, vă invităm să urmăriţi actualul repertoriu al Teatrului Anton Pann, cu spectacole atât pentru cei mari, programate pentru ziua de vineri, ora 19.00, cât şi pentru cei mici, spectacole programate în fiecare sâmbătă de la ora 11.30. În această sâmbătă, cei mici pot vedea personajele din “Căsuţa prietenilor”, un spectacol în regia lui Valentin Ligi, scenariul Maria Gornic.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...