Politică

Laurenţiu Ciocîrlan şi Andrei Gheorghiu deschid listele pentru Senat şi Camera Deputaţilor la USR Vâlcea

Filiala Vâlcea a Uniunii Salvaţi România a depus listele cu candidaţii propuşi electoratului la alegerile parlamentare din 11 decembrie.
În urma votului din cadrul şedinţei Adunării Generale Judeţene a filialei Vâlcea, listele sunt deschise cu Laurenţiu Ciocîrlan şi Florin Ciucă la senatori, Andrei Gheorghiu şi Dominic Teleki la deputaţi.

Laurenţiu Constantin Ciocîrlan (40 de ani) este expert în accesare de fonduri structurale şi de coeziune europene. S-a născut la Râmnicu Vâlcea, locuieşte la Horezu şi are experienţă în administraţia publică şi activităţi de protejare a mediului natural.
Licenţiat în silvicultură, Laurenţiu Ciocîrlan şi-a completat studiile postuniversitare în “Managementul sustenabil al resurselor forestiere” la Facultatea de Protecţie a Mediului, Oradea. “Sunt onorat şi încântat să conduc lista de candidaţi la Senat din partea Uniunii Salvaţi România Vâlcea, singurul partid nou care propune şi oameni noi. Împreună vom redefini relaţia parlamentari-cetăţeni şi vom schimba România găştilor de interese cu o Românie a oamenilor corecţi, competenţi şi implicaţi!” a completat Laurenţiu Constantin Ciocîrlan, candidat la Senatul României.
Poziţia a doua pe lista candidaţilor la Senatul României este ocupată de Florin Daniel Ciucă (46 de ani), director general, licenţiat în Drept şi Administraţie Publică (Bucureşti), deţine un Master în Gestiunea Resurselor Umane (Italia). Domnul Florin Ciucă este tatăl trei a copii, pasionat de sport, călătorii şi activităţi în familie.
Lista candidaţilor la Camera Deputaţilor este deschisă de economistul Andrei Florin Gheorghiu în vârstă de 31 de ani. Andrei Gheorghiu este specialist în vânzări, are competenţe solide în realizare proiectelor de biomasă, considerată cea mai importantă resursă de energie regenerabilă pe plan european. Experienţa sa profesională este completată de cunoştinţele manageriale dobândite ca director ajunct la o companie britanică.
“Sunt convins că traseul implicării politice constructive este deschis de Uniunea Salvaţi România, prin promovarea constantă a profesionalismului sprijinit pe pilonii eticii şi moralei. Personal, am trecut prin toate stările unui ceteţean dezamăgit de mediul politic românesc, dar acum am decis că e cazul să mă implic activ, să fac parte din noua generaţie de tineri care pun umărul şi mintea la construirea unei Românii normale”, a punctat Andrei Florin Gheorghiu.
Dominic David Teleki (33 de ani) de profesie arhitect diplomat, se află pe poziţia a doua a listei candidaţilor la Camera Deputaţilor. Este implicat în proiecte de restaurare şi de voluntariat. Împreună cu o echipă americană. Dominic Teleki a coordonat lucrările de construcţie şi arhitectură a Monumentului Memorialului Holocaustului de la Gherla, 2016. “Mi-a păsat întotdeauna de ceea ce se întampla în jurul meu, în oraşul meu şi în ţara mea. Maturizându-mă într-o societate măcinată de varii probleme, am simţit nevoia să-mi aduc contribuţia la crearea unui nou fel de a face politică în România: fără interese ascunse, fără corupţie, fără vorbe lipsite de consistenţă. Uniunea Salvaţi România este o oportunitate pentru români de a reveni la valori europene şi la normalitate, motiv pentru care am decis să nu stau de-o parte, ci să mă alatur acestui efort al tinerilor de a schimba încet dar cu perseverenţă această ţară în mai bine. O ţară este asemenea unei case... Trebuie să ne asigurăm că fundaţia pe care construim este una sănătoasă” Dominic Teleki, candidat la Camera Deputaţilor.
Lista continuă cu poziţia a III-a, ocupată de Izabela Maria Cernătescu în vârstă de 29 de ani. Vâlceanca este profesor de pian şi membru fondator al Asociaţiei Culturale “Irina Şaţchi”. Izabela Cernătescu are o experienţă de un deceniu în organizarea evenimentelor culturale, este implicată în activităţi de voluntariat şi profesor de pian dedicat.
Eduard Rădulescu completează lista candidaţilor la Camera Deputaţilor pe poziţia a IV-a. În vârstă de 37 de ani, Eduard Rădulescu este inginer cu o experienţă de peste 13 ani în vânzări şi asigurări. Este implicat în acţiuni de voluntariat şi are abilitatea de a lua decizii corecte la timpul potrivit prin gestiunea resurselor materiale şi financiare disponibile în scopul bunei desfăşurări a activităţilor.

Listele complete cu candidaţii la alegerile parlamentare din 11 decembrie sunt:

Senat:
1. Laurenţiu Constantin Ciocîrlan (40 de ani) - expert în accesare fonduri structurale şi de coeziune europene
2. Florin Daniel Ciucă (47 de ani) - director general
Rezerve: 1. Andreea Maria Iordache (34 de ani); 2. Irinel Pop (42 de ani).

Camera Deputaţilor
1. Andrei Florin Gheorghiu (31 de ani) – economist
2. Dominic David Teleki (33 de ani) – arhitect diplomat
3. Izabela Maria Cernătescu (29 de ani) – profesor de pian
4. Eduard Rădulescu (37 de ani) – inginer
5. Claudiu Botea (37 de ani) – director de vânzări
6. Marius Ungureanu (38 de ani) – Consilier la Consiliul Local sector 6 Bucureşti
Rezerve: 1. Maria Radu (26 de ani); Lucian Mîrzoiu (30 de ani).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...