Special

AFFIDEA achiziţionează centrele de diagnostic HIPERDIA

Affidea este principalul furnizor de servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă şi tratament al cancerului din Europa. Centrele Sanmed (din Râmnicu Vâlcea şi Slatina) sunt parte a Grupului Affidea din iulie 2015.

Bucureşti, România. 26 Octombrie 2016. Affidea, principalul furnizor de servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă şi tratament al cancerului din Europa, anunţă semnarea unui acord angajant de achiziţie a centrelor de diagnostic Hiperdia, un furnizor important de servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă din România.

Compania Hiperdia a fost înfiinţată în anul 1997 şi oferă servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă, analize de laborator şi consultaţii clinice în cele 23 de centre medicale ce îşi desfăşoară activitatea în 12 judeţe din România.
Referitor la acest acord, Dimitris Moulavasilis, CEO al Grupului Affidea, a declarat: “Alăturarea Hiperdia la reţeaua Affidea reprezintă o dovadă a angajamentului nostru pe termen lung de a extinde serviciile medicale de excelenţă în beneficiul pacienţilor din România. Avem un respect deosebit pentru calitatea serviciilor medicale şi excelenţa operaţională din cadrul Hiperdia. Acestea sunt valorile care ne aduc împreună şi sunt încrezător că alăturarea Hiperdia ne va întări mai departe poziţia de lider European în servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă”.
Dr. Octavian Lebovici, CEO al Hiperdia a precizat: "Încă de la înfiintare, în urmă cu aproape 20 de ani, obiectivul principal al Hiperdia a fost acela de a oferi servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă de calitate pentru a veni în întâmpinarea medicilor şi pacienţilor noştri în stabilirea unui diagnostic complet şi corect. Selectarea unui nou partener pentru Hiperdia a fost o decizie pe care am analizat-o cu atenţie şi suntem convinşi că Affidea reprezintă cea mai bună alegere. Această tranzacţie reprezintă garanţia că tot ceea ce am făcut până acum în România este apreciat şi validat la cel mai înalt nivel de unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale din Europa.”
Bence Varady Szabo, Managing Director, Business Development şi M&A al Grupului Affidea, a adăugat: “Hiperdia a reprezentat un obiectiv pentru dezvoltarea noastră pe piaţa din România având în vedere domeniul în care excelează, Affidea fiind deschisă să înveţe din experienţa Hiperdia. Suntem încântaţi să urăm bun venit Hiperdia în cadrul Grupului Affidea.”

Despre Grupul Affidea

Affidea este cel mai mare investitor şi operator în cadrul Parteneriatelor-Public-Private (PPP) în domeniul sănătăţii din Europa. Compania furnizează servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă, medicină nucleară, tratament al cancerului şi analize de laborator în cele peste 175 de centre proprii din 14 ţări – Polonia, Ungaria, România, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Grecia, Italia, Turcia, Republica Cehă, Portugalia, Irlanda, Bulgaria, Elveţia şi Lituania.
Pentru a afla ultimele noutăţi ale Grupului Affidea, puteţi vizita pagina oficială http://affidea.com

Despre Affidea Romania

“România este o piaţă competitivă, în creştere, în care pacienţii continuă să solicite un acces mai bun şi mai rapid la servicii de sănătate de calitate. Affidea se mândreşte în a fi mereu în prima linie a furnizorilor importanţi care investesc în tehnologii medicale de ultimă generaţie, venind astfel cu noi soluţii pe piaţa medicală, în beneficiul pacienţilor şi al medicilor. Această achiziţie va sprijini strategia noastră de extindere a serviciilor medicale în regiune şi de a deservi mai bine pacienţii din România.
Radu Lupu Gorduza, CEO al Affidea Romania, a subliniat: “Aşteptăm cu nerăbdare, odată cu finalizarea tranzacţiei, să lucrăm îndeaproape cu echipa Hiperdia şi să oferim în continuare pacienţilor, medicilor şi asiguratorilor, fie aceştia publici sau privaţi, servicii medicale de calitate.“
Finalizarea tranzactiei necesită aprobarea de către organismele de reglementare. În cadrul tranzacţiei, Grupul Affidea a fost asistat pe aspecte juridice de către Rizoiu & Asociatii, Clifford Chance şi Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom (UK) LLP, şi pe aspecte financiare de către Deloitte. Consultanţii Hiperdia au fost Bondoc & Asociatii şi Weil, Gotshal & Manges."
- Emir Aslan Ozler, CEE Vice-President al Grupului Affidea

În România, Affidea este prezentă pe piaţa serviciilor medicale de 14 ani. Affidea România deţine 17 centre medicale şi oferă pacienţilor o gamă largă de servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă, medicină nucleară – PET/CT, SPECT/CT, alături de analize de laborator şi consultaţii clinice.

Despre Hiperdia

Hiperdia este prezentă pe piaţa medicală din Romania din anul 1997 şi oferă servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă în cele 23 de centre medicale – Rezonanţă Magnetică, Tomografie Computerizată, Scintigrafie, Ecografie, Osteodensitometrie, Radiologie digitalizată si Mamografie digitalizată. Analizele de laborator şi consultaţiile clinice completează gama serviciilor medicale oferite de companie.

În fotografie, Dr Octavian Lebovici, CEO Hiperdia

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...