Eveniment

Elev înjunghiat de un coleg pe holul Liceului “General Magheru” din Râmnicu Vâlcea

Victima a fost operată de urgenţă la SJU Vâlcea şi trimisă în stare stabilă la o clinică din Bucureşti, iar agresorul a fost reţinut 24 de ore pentru tentativă de omor

Miercuri dimineaţă (26 octombrie), o altercaţie între doi elevi, unul de 16 ani şi celălalt de 17, de la Liceul Tehnologic “General Magheru” din Râmnicu Vâlcea, s-a transformat în tentativă de omor. Chiar pe holul de la parterul unităţii şcolare, primul l-a înjunghiat în gât, cu un briceag, pe cel de-al doilea, atingându-i traheea. La faţa locului au sosit în scurt timp echipaje ale Ambulanţei şi ale Poliţiei, sesizate prin SNUAU 112.

Victima, A. V., a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, imediat după prima operaţie fiind trimis, în stare stabilă, cu un echipaj SMURD, la Spitalul Sfânta Maria din Bucureşti.
Agresorul, F. M., de loc din comuna Stoileşti, a fost ridicat de poliţişti pentru audieri în jurul orei 8.00. După amiază, la finalul cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, procurorul de caz a emis ordonanţa de reţinere a minorului pentru 24 de ore, cel mai probabil el urmând a fi trimis în faţa instanţei de judecată pentru tentativă de omor.
Şi Inspectoratul Judeţean Şcolar (IŞJ) Vâlcea a demarat o anchetă la Liceul “General Magheru”, coordonată de Adina Dobrete, inspector pentru management.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...