Administraţie

Proiect guvernamental pentru asfaltarea a 20 de drumuri locale elaborat de Primăria Popeşti

Administraţia comunei vâlcene caută consultant pentru elaborarea unui proiect cu finanţare europeană pentru reabilitarea şi modernizarea căminului cultural.

Primăria Popeşti a întocmit recent un memoriu şi un deviz general de lucrări pe care îl va depune la Ministerul Dezvoltării pentru obţinerea finanţării, în baza OG 28/2013. Administraţia locală condusă de primăriţa Aurora Măgură şi-a propus să modernizeze şi să asfalteze 20 de drumuri de interes local.

O altă finanţare, de data aceasta europeană, pe care vrea să o obţină Primăria Popeşti vizează reabilitarea şi modernizarea căminului cultural din centrul comunei. Pentru proiectul european, administraţia va selecta o firmă de consultanţă cu experienţă în atragerea de fonduri europene care să colaboreze cu puţinii funcţionari ai comunei în elaborarea proiectului. În primăvara anului viitor este posibil să demareze şi renovarea dispensarului, investiţia urmând a fi suportată din bugetul local.

Aurora Măgură crede în continuare că introducerea sistemului de canalizare în comună, investiţie demarată în 2012, în valoare de aproximativ 4,25 milioane lei şi realizată în proporţie de peste 80%, are şanse reale de finalizare la termenul contractual doar cu sprijinul Consiliului Judeţean, care a întârziat achitarea cotei sale de cofinanţare, de 135.000 de lei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...