Special

681 de locuri de muncă au fost oferite pentru absolvenţi, la Bursa forţei de muncă, din 20 octombrie 2016

În data de joi, 20 octombrie 2016, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea a organizat Bursa Forţei de Muncă pentru Absolvenţi în incinta Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor din Rm. Vâlcea, din str. Calea lui Traian, nr. 98.
Au participat în ziua bursei 49 angajatori, care au oferit 681 locuri de muncă vacante.
Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au avut la dispoziţie o ofertă diversificată de locuri de muncă vacante în principalele domenii de activitate vizate de angajatori au fost: industria textilă (confecţioneri textile, operatori confecţioneri, confecţioneri–asamblori, cusători piele, croitori), construcţii (ingineri constructori, dulgheri, zidari, fierari betonişti, finisori, tâmplari, instalatori, muncitori necalificaţi), alimentaţie publică (ospătari, bucătari, lucrători bucătărie, barmani, muncitori necalificaţi în restaurante), prestări servicii (şoferi, electricieni, lăcătuşi mecanici, coafori, frizeri, cosmeticieni, agenţi vânzări, patiseri, cofetari, operatori comerciali, vânzători etc.), turism (personal hotelier, recepţioneri, cameriste, maseuri etc.).
Pentru persoanele cu studii superioare au fost oferite 22 de locuri de muncă, majoritatea pentru ingineri în diferite specializări.
În decurs de o lună, angajatorii vor comunica deciziile cu privire la ocuparea locurilor de muncă urmând să fie date publicităţii rezultatele finale ale bursei în data de 24.11.2016.
De asemenea, AJOFM Vâlcea şi-a prezentat serviciile gratuite oferite prin compartimentele: EURES, formare profesională, informare şi consiliere în carieră, relaţii cu angajatorii.
Prin intermediul acestui eveniment, AJOFM Vâlcea şi-a propus să accelereze procesul de mediere dintre solicitanţii de loc de muncă şi angajatori, precum şi de a aduce în atenţia celor interesaţi informaţii relevante legate de tendinţele de pe piaţa muncii, oportunităţile de ocupare şi formare profesională specifice judeţului Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...