Politică

Un senator şi trei deputaţi, obiectivul PNL Vâlcea la alegerile din 11 decembrie

Conducerea naţională a validat cu vot unanim listele cu candidaţii propuşi de filiala vâlceană, ele urmând a fi înscrise la BEJ pe 27 octombrie

Listele cu candidaţii propuşi de PNL Vâlcea pentru Camera Deputaţilor şi Senat au fost validate de către Biroul Permanent Naţional cu unanimitate de voturi. Vineri, 21 octombrie, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Cristian Buican a declarat că obiectivul filialei pe care o conduce este să obţină un post de senator şi trei de deputaţi.

“Au fost validate listele pentru Camera Deputaţilor şi Senat din 35 de judeţe, Vâlcea fiind unul dintre ele. Lista noastră de candidaţi, stabilită în urma unei proceduri destul de îndelungate şi complicate, care a adus multe critici din partea celor care au pierdut şi din partea susţinătorilor acestora, este o listă definitiv aprobată şi urmează să depunem candidaturile începând cu data de 27 octombrie la Biroul Electoral Judeţean. La aceste alegeri puteau să participe toţi cei care îndeplinesc criteriile de integritate ale partidului. În competiţiile interne din judeţe nu puteau să se înscrie oameni asupra cărora planează bănuiala că au încălcat legea”, a declarat deputatul liberal.

Foarte mulţi tineri candidaţi

La nivelul judeţului Vâlcea, pe 11 decembrie a.c. vor fi aleşi doi senatori şi şase deputaţi, votul fiind unul pe liste. Primul loc pe lista PNL pentru Senat este ocupat de consilierul judeţean Romulus Bulacu, până de curând co-preşedinte al formaţiunii la nivel de judeţ. Pe locul secund la Senat va candida consilierul judeţean Victor Popescu. Deputatul Cristian Buican este cel care deschide lista pentru Camera Deputaţilor, urmat de consilierul judeţean Victor Stănculescu, fostul primar al oraşului Băbeni Ion Bîzîc, consilierul judeţean Mihaela Andreianu, lidera femeilor liberale vâlcene, consilierul judeţean Alexandru Părduţ, co-preşedinte al organizaţiei judeţene de tineret şi medicul dentist Ciprian Deaconu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...