Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila Măciuca

Melcea: Să o ţinem tot aşa

Unul dintre cei mai buni jucători ai Damilei în prima etapă, în victoria cu Tg.Mureş, mijlocaşul Iosif Melcea speră ca el şi colegii săi să facă sâmbătă, cu Voinţa Sibiu, o partidă la fel de bună. ”Va fi un meci greu, Voinţa are mai mulţi jucători care au evoluat în Liga I, dar noi sperăm să luăm cele trei puncte. În partida cu Tg.Mureş, toată echipa am avut multă ambiţie, era primul nostru joc la Liga a II-a, am câştigat şi sper şi o ţinem tot aşa. Vrem să fim în obiectiv până la iarnă, locurile 1-6, apoi, dacă se va schimba ţinta, vom vedea. Până atunci, vrem să câştigăm fiecare partidă, să acumulăm cât mai multe puncte. Cred că desfiinţarea Sibiului este doar o poveste, este un oraş mare cu multe firme, sunt convins că Voinţa va continua în Liga a II-a” a declarat mijlocaşul de bandă dreapta.
După ce a jucat anii trecuţi la CSM, Melcea a revenit acasă la conjudeţeana trupei din Zăvoi, Damila. ” Eu sunt fericit că am revenit acasă, la Vâlcea, unde am găsit un colectiv extraordinar dar şi multă seriozitate la conducere, ce se promite se şi dă. Am fost foarte dezamăgit de ce am păţit în primăvară la FC Olt, unde în ultimele şapte luni de contract am luat doar două salarii” a spus Melcea.
Partida din etapa a III-a, dintre Damila şi Voinţa Sibiu se va disputa sâmbătă, la Drăgăşani, cu începere de la ora 11.00

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...