Eveniment

Restricţii de circulaţie rutieră în Craiova pentru pentru procesiunea cu moaştele Sfântului Dimitrie, Izvorâtorul de Mir

Ocrotitorul oraşului va fi prăznuit şi anul acesta cu mare fast, la finalul procesiunii fiind programată şi retragerea cu torţe a efectivelor Brigăzii 2 Infanterie Rovine

Printr-un comicat remis presei zilele trecute, Primăria Craiova anunţă că, marţi, 25 octombrie, între orele 18.30 - 20.00, se va închide circulaţia rutieră pe o serie de străzi din oraş.

Arterele vizate sunt Sfântul Dumitru, Mihail Kogălniceanu, Eugeniu Carada (de la intersecţia cu strada Fraţii Buzeşti până la intersecţia cu strada Arieş), Arieş (de la intersecţia cu strada Eugeniu Carada până la intersecţia cu strada A.I. Cuza, pe sensul de mers spre Calea Bucureşti), A.I. Cuza (de la intersecţia cu strada Arieş până la intersecţia cu strada Unirii), Popa Şapcă şi Unirii (de la intersecţia cu strada A.I. Cuza până la intersecţia cu strada Mihai Viteazul). De asemenea, în aceeaşi zi, în intervalul orar 20.00 - 21.30, se închide circulaţia rutieră pe strada Unirii (de la intersecţia cu strada A.I. Cuza până la Km. 0), bulevardul Nicolae Titulescu (de la Km. 0 până la intersecţia cu strada Amaradia, sensul de mers spre strada Amaradia) şi pe Strada Amaradia (de la intersecţia cu bulevardul Nicolae Titulescu până la intersecţia cu strada Doljului).
“Restricţiile temporare de circulaţie rutieră se impun pentru desfăşurarea procesiunii cu Sf. Moaşte prilejuită de prăznuirea Sfântului Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir şi retragerea cu torţe a efectivelor organizate de Brigada 2 Infanterie Rovine. În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere. Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite. Mulţumim pentru înţelegere!” se arată în comunicatul biroului de presă al municipalităţii craiovene.
Sursa foto: cvlpress.ro

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...