Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea

Ceapă a marcat primul gol în eşalonul secund!

Atacantul venit în vară la CSM Râmnicu Vâlcea de la ACS Şirineasa, Grigore Ceapă, a reuşit, sâmbătă, în disputa cu Luceafărul Oradea, primul său gol în eşalonul secund. Ceapă a avut ghinion până acum, când, în ciuda evoluţiilor bune, nu a reuşit să marcheze. Mutat pe flancul drept, rapidul atacant a deschis scorul în meciul cu bihorenii, apoi a centrat din corner pentru prima reuşită a lui Mihai Dina.

”Este un sentiment frumos, este primul meu gol la Liga a doua. Sper să marchez şi în etapele viitoare, să ajut echipa. Este bine că am scăpat de ghinion”, a spus Ceapă după prima sa reuşită a Liga a II-a.

Antrenorul CSM-ului, Jerry Gane, a remarcat şi el evoluţia lui Ceapă, căruia i-a dat şansa să joace în eşalonul secund, deşi provenea de la o formaţie de nivel judeţean. ”În final, a spart gheaţa şi Ceapă, intrase într-un con de umbră după atâtea ocazii avute. Îl vedeam şi la antrenament că încearcă din toate poziţiile. E bine că a marcat, eu ştiu ce înseamnă asta pentru un atacant. A făcut un meci bun, l-am pus într-o poziţie mai laterală! Se linişteşte şi el după acest gol şi asta înseamnă că mai poate marca, are un potenţial bun pe care l-am văzut încă din amicale”, a declarat şi Jerry Gane.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...