Economic

DIANA a deschis un nou magazin în localitatea Scoarţa, judeţul Gorj

Compania vâlceană Diana a deschis, vineri, 21 octombrie 2016, cel de-al 42-lea magazin din ţară

Noul magazin deschis de compania vâlceană Diana în localitatea Scoarţa, din judeţul Gorj, are o suprafaţă de 180 mp şi oferă o gamă diversificată de produse alimentare şi nonalimentare, în special produsele şi preparatele din carne marca DIANA, produse foarte apreciate pe piaţa din România.

Pentru viitor sunt planificate noi deschideri de magazine, atât în judeţul Vâlcea, cât şi în judeţele învecinate.

Compania DIANA s-a înfiinţat în 30 aprilie 1991 având ca principal obiect de activitate comercializarea produselor alimentare şi nealimentare. Magazinele DIANA sunt, aşadar, activitatea de început a companiei, dar şi activitatea cu cea mai dinamică dezvoltare regională. Reţeaua Magazinelor DIANA numără in prezent 42 de unităţi, distribuite 4 judeţe: Argeş, Gorj, Olt şi Vâlcea.

Reţeaua Magazinelor DIANA a dezvoltat de-a lungul timpului o bogată ofertă de produse cu sprijinul a zeci de producători din ţară şi din străinătate. O atenţie deosebită s-a acordat reglării acestei oferte cu necesităţile exprimate de clienţi, cu specificul local al nevoilor de aprovizionare. Reţeaua Magazinelor DIANA recunoaşte că, pe lângă profitul financiar al activităţii sale, cel care asigură investiţii în modernizări şi noi capacităţi, profitul de încredere obţinută prin satisfacerea nevoilor reale ale clienţilor direcţi este cel mai important pentru viitor.

Reţeaua Magazinelor DIANA contribuie la realizarea a noi locuri de muncă în localităţile unde acţionează. Dezvoltarea sa este simultană cu satisfacerea acestei nevoi urgente pentru reconversie profesională atât în mediul urban din regiune cât şi în mediul rural. Furnizorii de servicii din mediul rural sunt preferaţi de reţea în cultivarea relaţiilor de afaceri locale.

Politica de dezvoltare a reţelei de Magazine DIANA în anii următori are în vedere aceleaşi principii şi valori, dedicate comerţului modern şi maximizării nivelului de satisfacţie comercială pentru clienţii săi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...