Sport

Handbal feminin, HCM Rm.Vâlcea

HCM Râmnicu Vâlcea - CSM Bucureşti se joacă marţi, în Sala Rapid din Capitală!

Partida din etapa a VIII-a a Ligii Naţionale, HCM Râmnicu Vâlcea - CSM Bucureşti a fost programată marţi, 25 octombrie, de la ora 18,30, în Sala CFR Rapid Giuleşti!

Oficialii de la HCM au fost puşi în imposibilitatea de a organiza meciul cu CSM Bucureşti la Vâlcea, deoarece la data şi ora stabilite de FRH şi Digi, Sala Sporturilor Traian este ocupată cu concertul lui Horia Brenciu.

Datorită programului competiţional foarte încărcat al echipei CSM Bucureşti în Liga Campionilor, care joacă pe 22 octombrie în deplasare cu FC Midtjylland şi pe 28 octombrie acasă cu Gyor, programarea iniţială a jocului din etapa a VIII-a a Ligii Naţionale, HCM Râmnicu Vâlcea - CSM Bucureşti, din Sala Sporturilor Traian, s-a modificat pentru data de 25 octombrie 2016, de la ora 18,30. La respectiva dată, însă, DJTS Vâlcea a stabilit de foarte multă vreme în Sala Sporturilor Traian un concert Horia Brenciu, programat la ora 19.00.

”HCM Rm. Vâlcea a încercat toate variantele pentru ca acest joc să se dispute la Râmnicu Vâlcea în data de 25 octombrie, dar, din păcate, aceste lucru nu a fost posibil. Pentru ca echipa să nu rişte depunctarea pentru nedisputarea acestui joc, HCM a reuşit să organizeze jocul la aceeaşi dată şi oră stabilite de Federaţie şi Digi Sport, în localitatea Bucureşti, Sala Polivalentă CFR Rapid - Giuleşti. Regretăm enorm faptul că jocul nostru nu se desfăşoară în Sala Sporturilor Traian, conform programului competiţional iniţial, fiind conştienţi că evenimentul era aşteptat de toţi suporterii handbalului vâlcean. Conducerea clubului îşi cere public scuze iubitorilor de handbal din Vâlcea pentru acest inconvenient, chiar dacă vina nu ne aparţine şi le mulţumim suporterilor noştri pentru înţelegere”, a declarat preşedintele clubului vâlcean, Marian Joiţa.

De asemenea, meciul CSM Ploieşti – HCM Râmnicu Vâlcea, din etapa a VII-a a Ligii Naţionale a fost amânat din data pentru data de 30 octombrie 2016, de la ora 11,00, în Sala Sporturilor Olimpia. Reprogramarea meciului s-a produs deoarece, la finalul acestei săptămâni, CSM Ploieşti este angrenată în meciurile din tururile preliminare ale Cupei EHF.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...