Ultima Oră

ANI: Fosta primăriţă de la Livezi, în conflict de interese administrativ şi penal

Ivancu Alexandrina a semnat, în calitate de primar, dispoziţia de suspendare a propriului raport de serviciu ca funcţionar public şi dispoziţiile şi contractele individuale de muncă încheiate între Primăria Livezi şi fiica, ginerele şi sora sa

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa conflictului de interese de natură administrativă şi penală în cazul lui Ivancu Alexandria, fost primar al comunei Livezi, judeţul Vâlcea pentru mandatul 2012 – 2016.

Astfel, în calitate de primar, Ivancu Alexandrina a semnat atât dispoziţia de suspendare de drept a propriului raport de serviciu ca funcţionar public, pe perioada exercitării mandatului de primar, cât şi dispoziţiile şi contractele individuale de muncă încheiate între Primăria comunei Livezi (angajator) şi fiica, ginerele şi sora persoanei evaluate.

Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispoziţiile art.70 şi art.76, alin.(1) din Legea nr. 161/2003 coroborat cu art. 75, lit.a) din Legea nr. 393/2004.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălceşti în vederea verificării indiciilor privind săvârşirea de către IVANCU ALEXANDRINA a infracţiunii de conflict de interese, prevăzută de art. 301 din Codul Penal al României.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...