Administraţie

Ministrul Sănătăţii: Un teren de la MApN va fi transferat la Ministerul Sănătăţii pentru construirea Spitalului regional Craiova

În a doua jumătate a anului viitor se preconizează că va demara licitaţia, existând un acord de parteneriat cu Comisia Europeană din 2014

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, anunţă că pentru construirea Spitalului regional Craiova se va da o hotărâre de Guvern în următoarele săptămâni prin care terenul pe care va fi construită unitatea medicală va fi transferat de la Ministerul Apărării la Ministerul Sănătăţii.
„Avem un teren pe care l-am identificat, va fi transferat de la Ministerul Apărării la Ministerul Sănătăţii printr-o hotărâre de Guvern pe care o pregătim deja. Posibil să se întâmple acest lucru în următoarele două săptămâni. Deci o să avem o hotărâre de Guvern prin care se va hotărî unde se va construi acest spital. Refacem studiile de fezabilitate, în colaborarea cu Banca Europeană de Investiţii. Credem că asta va asigura o continuitate a proiectului şi un nivel de calitate. Este esenţial pentru orice proiect să fie pregătit judicios. Cred că în a doua jumătate a anului viitor este fezabil să ne aşteptăm la demararea licitaţiei. Există un acord de parteneriat cu Comisia Europeană din 2014, lucrurile puteau fi demarate mai devreme”, a declarat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.
Precizarea a fost făcută în cadrul proiectului „De vorbă cu ministrul tău”, Vlad Voiculescu răspunzând online la o serie de întrebări adresate de cetăţeni.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...