Sport

Fotbal, Liga I, CS U Craiova – Dinamo 2-1 (0-0)

Atacul clonelor la titlu

CS U Craiova se apropie la 3 puncte de liderul Steaua, după unul dintre cele mai bune meciuri ale sezonului

Craiovenii s-au impus prin golurile marcate de Andrei Ivan (55), cu un şut-centrare deviat de Sergiu Hanca, şi de Marius Briceag (71), de asemenea, cu un şut-centrare. Pentru Dinamo a înscris Sergiu Hanca (62).

Universitatea a avut şi o bară, prin brazilianul Madson (66). Sud-americanul, intrat pe gazon în minutul 56, a părăsit terenul în minutul 75, din cauza unei accidentări. Echipa din Bănie îşi păstrează locul al doilea în clasament după această victorie. Pentru Dinamo a fost primul meci cu Adrian Mutu în postura de manager general.

Universitatea nu a pierdut niciun meci acasă în acest sezon şi are un singur eşec în ultimele şapte etape (patru victorii, două egaluri).

Dinamo nu are nicio victorie în ultimele patru etape şi un singur succes în opt etape (trei egaluri şi trei eşecuri).
După ce şi-a prelungit contractul cu oltenii, Băluţă a semnat prima ratare a partidei. Andrei Ivan a avut şi el şansa golului, dar şutul său a fost respins în corner. Brănescu a avut o nouă intervenţie bună, la lovitură de cap a lui Kay, iar Gnohere, la primul meci ca titular după revenirea la prima echipă, a greşit reluarea spre poartă.

CS U Craiova a dechis scorul în minutul 55. Andrei Ivan a încercat sa centreze, iar mingea a fost deviată de Hanca peste Brănescu. Oltenii au trecut pe lângă 2-0 la incursiunea aceluiaşi Ivan, însă Dinamo a egalat imediat.

După ratarea incredibilă a lui Rotariu, Hanca a adus egalarea după o finalizare cu stil. Madson a lovit apoi bara, iar craiovenii au marcat golul victoriei prin Briceag, cu o centrare care l-a păcălit pe Brănescu.

Succesul în faţa lui Dinamo o apropie pe CS U Craiova la trei puncte de liderul Steaua.

Mulţescu: „Jocul ne dă dreptul să ne gândim la titlu!”

Antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, Gheorghe Mulţescu, a declarat, după meciul câştigat în faţa rivalei Dinamo, că jocul bun al formaţiei sale îl face să se gândească la câştigarea campionatului.

„E mult de jucat, e prematur de spus. Noi ne dorim să ajungem acolo, dar nu putem să ne jucăm cu vorbe mari. Ne gândim toţi, şi Chiajna, şi Voluntari s-ar gândi la începutul campionatului la o performanţă, nu ştiu dacă la campionat. Jocul ne dă dreptul să ne gândim la titlu. Pentru noi e importantă constanţa în joc, de 12 jocuri, inclusiv în Cupa Ligii, nu am coborât ştacheta. Nu mi s-a întâmplat de mult timp, cred că e prima echipă cu care reuşesc. Acest lucru mă bucură foarte tare, că am reuşit să ţin echipa în formă, şi îmi dă speranţe. Că nu am reuşit să obţinem victoria în fiecare meci este altă treabă”, a spus Gheorghe Mulţescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...