Sport

Handbal feminin, Oltchim

Primăria Capitalei vrea să preia Oltchimul

Primarul Sorin Oprescu a promis roş-albastrelor cadou un autocar nou şi modern

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat că Primăria Bucureştiului intenţionează să identifice formula juridică prin care Clubul Sportiv Municipal Bucureşti să preia şi să asigure bugetul echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, astfel încât formaţia să participe în Liga Campionilor.
Subiectul a fost discutat în şedinţa de miercuri a Guvernului, la care a participat şi primarul general. "Vreau să găsesc forma juridică de a face parte din CSM, clubul primăriei, de a putea să finanţez pregătirea lor, pentru a nu fi excluse după aceea", a spus Oprescu, aflat la sediul Guvernului. Handbalistele de la Oltchim vor juca în continuare la Râmnicu Vâlcea, dar vor purta şi însemnele Primăriei Capitalei. "Vor juca şi de sub drapelul primăriei, aşa e frumos", a spus Oprescu.
Acesta a declarat că va asigura şi un nou autocar pentru echipă, deoarece cel vechi a fost deteriorat la Zalău. "Singurul lucru pe care o să-l fac de urgenţă este să le fac cadou - treaba mea din ce bani, nu din buget - un autobuz, că l-au spart aseară, au dat cu pietre", a spus Oprescu.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...