Economic

Se deschide Târgul de Comerţ al Olteniei

Evenimentul are loc la Craiova în perioada 21-23 octombrie

Cel mai mare eveniment expoziţional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum şi serviciilor, aflat la prima ediţie, se va desfăşura pe parcursul a trei zile, în perioada 21-23 octombrie 2016, în incinta Centrului Multifuncţional Craiova.

Vor fi prezenti expozanti ce activeaza in domeniile: industie, agricultura, alimentatie, constructii si amenajari, comert cu articole de imbracaminte, incaltaminte si articole pentru copii, servicii , industrie auto si asigurari.
Aceasta paleta larga de domenii ce vor fi reprezentate de companii din regiunea Olteniei vor aduce un numar mare de vizitatori pe perioada celor 3 zile de desfasurare a acestui eveniment, ne asigura organizatorul targului, firma PS MULTISERVICES SRL.
Astfel, printre expozanti vor exista dezvoltatori imobiliari care isi vor expune proiectele si vor avea oferte speciale de vanzare pentru garsoniere si apartamente, agentii de tursim vor pune in vanzare la preturi speciale oferte pentru Craciun, Revelion, sejururi la munte si in destinatii exotice. Se anunta deja lansarea oferteleor de vacanta pentru litoral 2017. Nu vor lipsi prezentari de produse, degustari si momente artistice care sa trezeasca interesul vizitatorilor.
In prima zi de targ va fi lansat in premiera in Oltenia un nou model de SUV de catre unul dintre cei mai importanti dealeri auto din regiune.
Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti.

ADR SV Oltenia organizează o conferinţă în cadrul târgului

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, co-organizator al Targului De Comert Al Olteniei, va organiza in calitate de partener Enterprise Europe Network, Conferinta anuala Ro-Boost SMEs – “Boosting Smart and Innovation-Driven Growth for Romanian SMEs”, in data de 21 octombrie 2016, incepand cu ora 12.00, la Centrul Multifunctional Craiova, in cadrul Targului de Comert al Olteniei. Evenimentul va avea caracter international, beneficiind de participare din partea Belgiei, Ungariei si Serbiei. Co-organizatori ai evenimentului vor fi Incubatorul de afaceri Novi Sad, Serbia si Camera de Comert si Industrie Hajdú-Bihar din Ungaria si este sustinut de catre Asociatia Europeana a Agentiilor de Dezvoltare (EURADA).
Conferinta va fi urmata de un eveniment de brokeraj adresat IMM-urilor interesate sa isi extinda afacerea catre alta tara. “Digital BusinessMatch 2016 ” este un eveniment multi-sectorial, are caracter international si va functiona pe baza de intalniri bilaterale, ce vor avea loc intr-o zona special amenajata. Astfel, companiile regionale vor avea posibilitatea sa interactioneze cu firme straine mobilizate de parteneri Enterprise Europe Network din Europa, in scopul de a stabili parteneriate de afaceri transnationale.
Domeniile vizate in cadrul sesiunii de brokeraj sunt: agricultura, alimentatie (alimente si bauturi), amenajari (amenajari interioare, curte si gradina, dotari HoReCa, electrocasnice, mobila), constructii (arhitectura, constructii), industrie (ambalaje, automatizari, auto, moto, electronice, imbracaminte si incaltaminte, industriale, metalurgie si sudura, produse din cauciuc, protectia muncii, reciclare, transmisii si actionari, unelte si scule, utilaje), stil de viata (artizanat, antichitati si decoratiuni, cosmetice, detergenti, jocuri si jucarii, sport si agrement, turism), medicina (dotari stomatologie, echipamente medicale, parafarmaceutice), birou (birotica si papetarie, IT si software, comunicatii), servicii (consultanta afaceri, imobiliare, publicitate, transport si depozitare).
Organizatorii s-au gandit si la tinerii studenti care isi doresc o viitoare cariera in domeniu comertului si vor acorda o bursa pentru cel mai meritos student al Facultatii de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii din Craiova. Acesta va fi premiat in cadrul targului de catre cadrele didactice de la facultatii.
Vizitatorii interesati de acest eveniment vor putea accesa site-ul dedicat targului: www.targdecomertoltenia.ro si pagina de facebook: Targul de Comert al Olteniei, sau vor putea cere informatii la adresa: Craiova, Calea Unirii nr. 30 ,telefon : 0722.331.115, email: office@targdecomertoltenia.ro.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...