Sport

Handbal feminin, Liga Naţională, HCM Rm.Vâlcea - Unirea Slobozia 25-25

Vâlcea, egal cu Slobozia

HCM Rm. Vâlcea şi Unirea Slobozia au remizat duminică, în Sala Sporturilor Traian, scor 25-25, într-un joc contând pentru etapa a 6-a din Liga Naţională.

Vâlcea a condus o singură dată pe parcursul jocului de pe teren propriu cu Slobozia, în minutul 37, când scorul era 17-16. În rest, oaspetele au fost în avantaj, iar gazdele au alergat după egalare pe tot parcursul meciului. Cu trei minute înaintea finalului, Slobozia conducea cu 25-22 şi părea că va pleca de la Vâlcea cu toate cele trei puncte. HCM a avut un final bun de meci, a marcat de trei ori, ba chiar a avut ultimul atac, pentru şase secunde! Deşi antrenorul Constantin Ştefan a cerut time-out pentru a aşeza atacul, vâlcencele nu au mai găsit soluţia pentru a mai arunca spre poarta adversă, astfel că meciul s-a încheiat la egalitate, scor 25-25.

Antrenorul echipei HCM Râmnicu Vâlcea, Constantin Ştefan, crede că remiza cu Slobozia a fost una justă după aspectul jocului. ”A fost un egal echitabil, am alergat 60 de minute după Slobozia, iar la final am mai avut 6 secunde să putem să şi câştigăm. A fost un joc mai slab făcut de linia de 9 metri, nu am avut curaj să aruncăm la poartă, am întâlnit şi o echipă destul de agresivă în zona centrală, nu am putut să ne creăm spaţii pentru a da gol. Am ratat şi trei aruncări de la 7 metri, care au contat în economia jocului. Trebuie să stăm cu moralul ridicat, să încercăm să ne omogenizăm mai mult, s-a văzut şi la ultima fază, când am scos portarul şi am jucat cu şapte jucătoare, că nu s-a recepţionat o pasă care ne putea aduce victoria. Campionatul este lung, anduranţa este mare, în acest sezon rezultatele sunt destul de surprinzătoare pentru toată lumea”, a declarat Constantin Ştefan.

Tehnicianul celor de la Slobozia, Dumitru Muşi, care a pregătit Vâlcea în urmă cu doi ani, consideră că echipa sa a scăpat printre degete două puncte. ”Fetele mele şi-au dorit, au muncit, poate un plus de maturitate în tratarea unor faze ne-au prejudiciat de o victorie pe care cred că am fi meritat-o. Sunt mulţumit că fetele au făcut tot ce depinde de ele şi nu le pot reproşa ceva. Pentru mine a fost un an de abandon, din cauza problemelor de sănătate, a trebuit să renunţ la activitatea competiţională, dar mi-am revenit şi dacă te rupi de ce ai făcut o viaţă întreagă, parcă e mai dureros decât orice boală. Vâlcea este mai echipă decât ce am lăsat eu, are altă atitudine şi alt suflu faţă de performanţă. În acest campionat, CSM Bucureşti şi Brăila sunt greu de bătut, dar celelalte echipe se pot încurca oricare, depinde mult de atitudinea din ziua meciului”, a afirmat şi Dumitru Muşi.

HCM Râmnicu Vâlcea – Unirea Slobozia 25-25 (12-13)

Sala Sporturilor Traian, spectatori 600

HCM: Şerban, Blazek, Vălean – Simion 11, Stoicănescu 5 (FOTO), Senocico 5, Adespii 2, Vizitiu 2, Beleska, Gavrilă, Safta, Gomes, Florica, Khouildi. Antrenor Constantin Ştefan

Slobozia: Petrescu, Ion – Enescu 9, Horobeţ 4, Georgescu 3, Ivan 3, Ilie 3, Iovănescu 2, Toma 1, Marchidanu, Pătuleanu, Iacobota. Antrenor Dumitru Muşi

Arbitri: Romeo Ştefan (Ploieşti), Bogdan Stark (Bucureşti)

Observator: Adrian Lupşa (Caraş Severin).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...