Sport

Fotbal, Liga a III-a, CS Şirineasa - Aninoasa 1-0

”Secundul” Nicolaescu aduce victoria

CS Şirineasa a câştigat azi, pe teren propriu, disputa cu FC Aninoasa, scor 1-0, şi a urcat momentan pe locul 2 în Seria C3.
Echipa lui Gabi Mangalagiu a pus stop seriei de trei eşecuri consecutive şi a câştigat azi meciul cu Aninoasa, obţinând trei puncte mari. Meciul a fost unul de luptă, cu puţine faze de poartă la cele două porţi. Aninoasa a avut prima ocazie în minutul 15, când reluarea cu capul a unui atacant al oaspeţilor s-a scurs puţin pe lângă poartă.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 27 de ”secundul” echipei vâlcene, stoperul Laurenţiu Nicolaescu, care a deviat cu capul pe spate o centrare venită după un corner. Darius Preda a prins un şut bun în minutul 34, scos cu greu în corner de portarul oaspeţilor. Aninoasa a presat în partea secundă, dar fără a avea ocazii.

Din minutul 83, dâmboviţenii au rămas în inferioritate, după eliminarea lui Huţuşoru, care a primit al doilea galben. S-a terminat 1-0 şi oltenii au avut motiv de sărbătoare, pentru a încinge din nou un grătar.

Şirineasa: D. Popescu - I. Săraru, Nicolaescu, Marinescu, Roşianu - Constantinescu - Al. Chiripuş, D. Preda (Tănăsescu 90), Bloţu (Duminică 70), L. Săraru (Ciocotoiu 79) - Răcăreanu.

De remarcat toată defensiva vâlceană, mijlocaşul Preda şi atacantul Răcăreanu, ca şi L. Săraru, intrat pe teren deşi are o lovitură la coastă.

După restul meciurilor din etapa a 7-a, Şirineasa poate coborî pe locul 4, o poziţie mult peste aşteptări, ţinând cont de bugetul restrâns şi lotul subţire.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...