Administraţie

Primăria Mălaia cumpără autocar pentru transportul turiştilor la pârtia de la Obârşia Lotrului

Administraţia condusă de primarul Gabriel Ţolea are proiecte edilitare de anvergură, printre priorităţi regăsindu-se introducerea canalizării în Sălişte şi Ciunget.

Primăria comunei Mălaia continuă derularea proiectelor edilitare de anvergură finanţate guvernamental în baza Ordonanţei 28. Astfel, în cadrul proiectului de extindere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare, a fost elaborată documentaţia şi urmează a fi lansată procedura de achiziţie publică pentru modernizarea şi extinderea reţelei de apă în satele Sălişte şi Ciunget. În valoare de cinci milioane de lei, proiectul vizează introducerea de conducte pe o lungime de 13,3 kilometri. În aceleaşi sate componente urmează a fi introdusă şi canalizarea, lungimea reţelei urmând a fi de 18,5 km şi construirea unei staţii de epurare a apelor menajere. Valoarea totală a proiectului este de 15 milioane de lei.
Primarul Gabriel Ţolea precizează că printre obiectivele prioritare, pe termen scurt, ale administraţiei locale se regăseşte şi modernizarea căminului cultural din satul Mălaia, investiţia urmând a fi finanţată din bugetul local. El mai spune că va propune Consiliului Local şi cumpărarea, tot din bugetul local, a unui autocar pe care să îl poată închiria turiştii de la pensiunile din Mălaia care vor să ajungă pe timpul iernii la pârtia de schi de la Obârşia Lotrului, dar şi pentru pelerinajele credincioşilor şi deplasările echipei locale de fotbal.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...