Administraţie

CJ Dolj a inaugurat drumul judeţean 643D, care face legătura cu judeţul Vâlcea

Cu numai 8 milioane de lei, au fost create condiţii civilizate de acces rutier spre Craiova pentru vâlcenii din zona Bălceşti

Consiliul Judeţean (CJ) Dolj a inaugurat săptămâna trecută drumul judeţean 643D, care face legătura între DN 65C (Bulzeşti) - Prejoi - Înfrăţirea - Frăţila - limita judeţul Vâlcea, după finalizarea lucrărilor de modernizare care se ridică la circa 8 milioane de lei.
Preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, a declarat că, din cei 1.100 kilometri de drum pe care îi are în administrare instituţia, în ultimii ani s-a reuşit modernizarea a circa 260 de kilometri, iar, în plus, Societatea de drumuri şi poduri a mai reuşit să asfalteze alţi circa 220 de kilometri.
“Ne aflăm în comuna Bulzeşti, comuna marelui Marin Sorescu, unde, pe drumul care leagă judeţul Dolj de judeţul Vâlcea, am avut lucrări importante în ultimul timp, de circa 77 de miliarde de lei vechi şi, în afară de aceste sume de bani pe care le-am obţinut în cadrul unui program naţional, Consiliul Judeţean a contribuit cu alte sume de bani pentru situaţiile de excepţie care au apărut, respectiv alunecări de teren în această zonă. După cum ştiţi, din cei 1.100 kilometri de drum pe care îi are Consiliul Judeţean, în ultimii ani am reuşit să modernizăm circa 260 de kilometri. În plus, societatea Consiliului Judeţean de drumuri şi poduri a mai reuşit să asfalteze circa 220 de kilometri”, a spus Prioteasa.
Demnitarul a mai afirmat că respectivul drum judeţean a fost modernizat pe o lungime de 8 km, iar în perioada următoare CJ va continua lucrările de reabilitare în zonă.
Primarul comunei Bulzeşti, Gin Sorescu, a menţionat că lucrarea de modernizare a acestui drum este una de referinţă pentru oamenii din zonă.
“Pe lângă alte lucrări care au fost făcute în Bulzeşti, aceasta este o lucrare de referinţă în localitate, iar utilitatea este incontestabilă, face legătura cu judeţul Vâlcea, oraşul Bălceşti. De această lucrare se bucură cetăţenii, principalii utilizatori fiind transportatorii în comun, Centrul de permanenţă care are în dotare o ambulanţă de consultaţie la domiciliu şi, nu în ultimul rând, proprietarii de autoturisme”, a spus Gin Sorescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...