Politică

S-a înfiinţat filiala USR Râmnicu Vâlcea

Reprezentanţii formaţiunii conduse la nivel naţional de Nicuşor Dan şi Clotilde Armand continuă strângerea de semnături pentru înscrierea la Parlamentare

Duminică, 2 octombrie, a avut loc Adunarea Generală a Filialei Locale Râmnicu Vâlcea a Uniunii Salvaţi România. Membrii fondatori şi-au ales prin vot preşedintele în persoana lui Andrei Ivănescu, un tanăr de 31 de ani din Râmnicu Vâlcea, care a terminat Facultatea de Automatică din cadrul Politehnicii Bucureşti.

După terminarea studiilor, noul lider municipal al USR s-a întors în Râmnicu Vâlcea să lucreze în domeniul IT/web-design. El s-a implicat şi în viaţa civică prin intermediul proiectului “Let’s do it, Romania!”, unde a fost coordonator local. Tot în cadrul Adunării Generale au mai fost aleşi în funcţiile de vicepreşedinţi Daniel Ciucă, Andrei Gheorghiu şi Eduard Rădulescu. Conform statutului a fost înfiinţat şi Biroul Local, din care fac parte preşedintele, vicepreşedinţii Maria Radu, Tiberiu Nicolae şi Mihai Durlă. De asemenea, a fost alcătuită şi Comisia de Etică, din Lucian Mîrzoiu, Cătălin Creţu şi Andreea Iordache. Irinel Pop a fost desemnat drept cenzor al organizaţiei.

Cort pentru semnături amplasat în Nord

“Ca grup, USR Vâlcea este format din oameni tineri cu ocupaţii diverse. Ceea ce ne uneşte este dorinţa de a contribui la schimbare, de a ajuta România să se apropie de standardele europene prin debirocratizarea şi digitalizarea administraţiei, reindustrializarea modernă, sisteme de sănătate si educaţie eficiente. Momentan obiectivul nostru principal este strângerea de semnături, pentru ca USR să poată participa la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Suntem convinşi că sunt mulţi vâlceni care îşi doresc o revitalizare a clasei politice, iar pentru USR Râmnicu Vâlcea aceasta este o prioritate absolută. De aceea va invităm să vă alăturaţi eforturilor noastre. În acest scop am desfăşurat acţiuni în ultimele trei săptămani în diverse zone ale oraşului – Ostroveni, Nord şi Centru. Avem amplasat un cort în zona Complex Nord unde suntem prezenţi de luni până vineri, înre orele 17.00 şi 19.00, iar sâmbăta şi duminica între 12.00 şi 16.00. Asteptăm cetăţenii să ne cunoască, să ne propună proiecte şi să semneze”, se arată într-un comunicat remis presei locale marţi, 11 octombrie, de vicepreşedintele USR Vâlcea Daniel Ciucă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...