Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea – FC Braşov 1-1

Vâlcea s-a jucat cu ocaziile şi nu a bătut Braşovul, deşi a jucat cu doi oameni în plus

CSM Rm. Vâlcea şi FC Braşov au remizat duminică, în Zăvoi, scor 1-1, într-un joc contând pentru etapa 11 din Liga a II-a.
Singura echipă neînvinsă din eşalonul secund, Braşovul, a început bine în Zăvoi şi a marcat rapid, în minutul 7, când Şt. Grigorie a rămas singur în careu, lateral dreapta şi a înscris cu un şut violent. Tot Grigorie scapă singur în minutul 13, îl driblează pe portarul Cabuz, dar intră în unghi închis şi în locul şutului încearcă o pasă în faţa porţii, blocată de defensiva oltenilor.

Treptat, Vâlcea a trecut la controlul jocului şi în minutul 27, după o lansare a lui Stana, Vasile se descotoroseşte de un adversar, scapă singur în colţul careului mic, dar şutul său puternic loveşte bara laterală!

În repriza secundă, CSM a făcut un joc entuziasmant, dar i-a lipsit enorm omul de gol, Florin Costea, menajat după o contractură musculară. Vâlcenii au avut din nou ghinion în minutul 51, când Pîrvulescu a reluat cu capul şi mingea a şters bara porţii braşovene. Din minutul 61, Braşovul a rămas în inferioritate, Băjan fiind eliminat pentru al doilea galben. În superioritate, CSM a presat, dar s-a jucat cu ocaziile. Egalarea a venit totuşi în minutul 70, când Vasile (FOTO), singur la 13 metri, a marcat cu un şut plasat. Peste doar patru minute, I. Marian scapă singur în colţul careului mic, trage plasat, dar mingea se scurge puţin pe lângă poarta norocosului Fl. Iacob. Oaspeţii au şi ei o şansă mare în minutul 81, când Cabuz scoate extraordinar de pe linia porţii o minge foarte dificilă, după capul lui Leca. Din minutul 82, Braşovul a rămas cu doi oameni mai puţin pe teren, Sburlea fiind şi el eliminat pentru al doilea galben.

Cu doi eliminaţi, trupa lui Cornel Ţălnar s-a apărat cu dinţii, a tras de timp la fiecare fază şi a reuşit să scoată un punct nemeritat. La ultima fază din prelungiri, Samson a reluat acrobatic din voleu şi mingea a fost salvată de Leca! De remarcat jocul foarte bun al lui Octavian Vasile, care, mutat pe flancul stâng, a marcat un gol, a obţinut cele două eliminări la oaspeţi şi a mai avut şi o bară.

Astfel, s-a terminat 1-1, după un meci foarte frumos, dar CSM rămâne pe locul 12, având 13 puncte. Din Liga a II-a retrogradează ultimele cinci clasate, iar Vâlcea are doar un punct avans peste primul loc retrogradabil. În etapa viitoare, însă, echipa lui Jerry Gane are parte de o deplasare facilă, la Pâncota, acolo unde nu poate rata victoria în faţa ultimei clasate.

CSM Râmnicu Vâlcea – FC Braşov 1-1 (0-1)

Stadion: 1 Mai, spectatori 1.000
Au marcat: Vasile 70 / Grigorie 7
Eliminaţi: Băjan 61', Sburlea 82'

CSM: Cabuz - Samson, Pîrvulescu (cpt.), Cr. Munteanu, D. Dumitraşcu - C. Cristea, Piscanu (I. Marian 67') - Vasile, Stana (Fl. Pîrvu 82'), Ad. Cârstea (Ceapă 46') - M. Dina. Antrenor: Ionel Gane

FC Braşov: Fl. Iacob (cpt.) - Băjan, Leca, I. Şerban, Ct. Stan - P. Iacob, Vl. Munteanu - Fl. Răsdan (L. Manole 61'), Şt. Grigore (Poverlovici 74'), Goge (Vagner 65') – Sburlea. Antrenor: Cornel Ţălnar

Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureş) - Raul Ghiciulescu (Lugoj) şi Andrei Chiţoiu (Timişoara).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...