Administraţie

Bogdan Ţigaret strânge semnături pentru reamplasarea limitatoarelor de viteză pe Calea lui Traian

Fostul candidat independent la Consiliul Local Râmnicu Vâlcea cntinuă acţiunile civice pornite din propunerile culese de la cetăţeni

În urma vehementelor semnalări ale râmnicenilor, în special ale celor care locuiesc în zona Troianu – Lenin Sud a oraşului, pe reţelele de socializare ori în dialog direct, inginerul Bogdan Ţigaret a început strângerea de semnături pentru reamplasarea limitatoarelor de viteză în dreptul şcolilor de pe pe Bulevardul Calea Lui Traian.

Starea de spirit a cetăţenilor a fost inflamată şi de recentele accidente rutiere petrecute în zonă. Un astfel de eveniment nefericit s-a petrecut chiar a doua zi după începerea anului şcolar, victimă fiind o elevă ce traversa strada chiar în dreptul unei şcoli. Iniţiativa civică îşi propune mobilizarea cetăţenilor pentru ca primăria să decidă, acolo unde este cazul, reamplasarea limitatoarelor, iar dacă executivul local refuză, propunerea să facă obiectul unui proiect de hotărâre a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.

Bogdan Ţigaret a candidat independent la alegerile locale din această vară pentru un loc în CL Râmnicu Vâlcea, lipsindu-i foarte puţine voturi pentru a accede în legislativul local. După scrutin, a promis că va continua acţiunile civice pornite din dialogul cu cetăţenii urbei.

Susţinătorii voluntari ai acestei idei pot descărca formularul de tabel necesar strângerii de semnături din attachament-ul acestui articol.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...