Ultima Oră

Râmnicu Vâlcea:

Şapte angajaţi ai Oltchim au intrat în greva foamei

Radu Olaru este de azi noul manager interimar al combinatului din Râmnicu Vâlcea

Situaţie fără precedent la combinatul chimic Oltchim din Râmnicu Vâlcea. Aproximativ 300 de angajaţi au ieşit din nou în faţa instituţiei azi să ceară demisia liderului de sindicat Mihai Diculoiu. Salariaţii Oltchim susţin că acesta nu le mai reprezintă de ceva timp interesele, aşa că o parte dintre ei au decis azi să intre în greva foamei.

Protestatarii sunt nemulţumiţi de faptul că Diculoiu nu şi-a dat demisia până acum, dar şi de Ministerul Economiei, care încă nu a găsit bani pentru repornirea instalaţiilor. Cei şapte protestatari care au intrat în greva foamei vor beneficia de asistenţă medicală şi aşteaptă ca şi alţi colegi să li se alăture.

Oamenii sunt nemulţumiţi şi de faptul că nu există asigurări clare privind acordarea salariilor. În acest moment există bani doar pentru salariile aferente lunii iulie, însă nu se poate vorbi de salariile din luna august.

Radu Olaru, fostul director general adjunct a fost desemnat să se ocupe de conducerea combinatului până la privatizare în şedinţa consiliului de administraţie al combinatului de ieri seară. Membrii consiliului au aprobat demisia fostului manager Constantin Roibu, dar au respins demisiile celorlaţi 15 directori din echipa lui Roibu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...