Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Jerry Gane: Mă bucur că am picat cu CFR Cluj, sper ca meciul să se joace la Vâlcea!

CSM Rm. Vâlcea (FOTO - Ionuţ Greere) a suferit ieri, la Işalniţa, în jocul de cupă cu CSO Filiaşi (Liga a III-a), echipa pregătită de Jerry Gane reuşind calificarea după loviturile de departajare.
În şaisprezecimile Cupei, CSM va întâlni deţinătoarea trofeului, pe CFR Cluj, şi antrenorul Jerry Gane este mulţumit că echipa sa îşi va măsura forţele cu un adversar de top.
”Mă bucur că jucăm cu CFR Cluj. Îmi doream să jucăm contra unei echipe bune, cum sunt Steaua, Dinamo, CFR, iar Clujul este deţinătoarea trofeului. Este o bucurie şi pentru jucători, dar şi un bonus pentru fanii noştri. M-aş bucura mult ca meciul să se joace la Vâlcea, să vadă şi suporterii o echipă puternică de Liga I, dar depindem de televiziuni, aşteptăm şi noi cu nerăbdare să vedem ora la care ne programează. Meciurile de Cupă au un farmec aparte, este cea mai atractivă competiţie, am trăit şi eu asta ca jucător, am câştigat Cupa cu Craiova”, a spus Jerry Gane.
La CFR Cluj evoluează şi fostul atacant al CSM-ului, Sergiu Negruţ, care a evoluat sub formă de împrumut în Zăvoi în urmă cu doi ani, pe timpul când echipa era antrenată de Claudiu Niculescu. ”Mă bucur că am picat cu Vâlcea, îmi era dor de băieţi. CSM este o echipă bună, are jucători valoroşi”, a mărturisit de la Cluj Negruţ.

Stoica, Geantă, Neag, Georgescu şi Drăghici rămân indisponibili

Astfel, Costin Stoica, Bogdan Geantă, Ionuţ Neag şi Radu Georgescu sunt accidentaţi şi nu vor evolua nici duminică, în meciul cu Braşov, care se va disputa în Zăvoi, de la ora 14.45. De asemenea, mijlocaşul Stephan Drăghici va absenta şi el, fiind convocat la lotul Under 19.
Jerry Gane asigură că, deşi echipa sa a jucat ieri la Işalniţa cu Filiaşul timp de 120 de minute, nu va acuza duminică oboseala, în meciul cu FC Braşov. ”Putem să jucăm din 3 în 3 zile, pentru asta ne antrenăm, pentru asta facem cantonamente. Nu este o problemă faptul că am jucat 120 de minute, era mai grav să ratăm calificarea. Suntem în creştere în ultimul timp, chiar dacă am pierdut ultima etapă la Mioveni, am jucat bine, ieri ne-am calificat în Cupă, acum ne concentrăm pentru jocul cu Braşov. Sper să reuşim o serie de câteva victorii consecutive în campionat”, a mai afirmat antrenorul vâlcenilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...